Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladík sa venoval iba svojmu mobilu: Keby vedel, čo bude nasledovať, okamžite by s tým prestal

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Salt)

NOTTINGHAM - Video, ktoré zachytila bezpečnostná kamera jedného z pohostinstiev v anglickom Nottinghame, je ďalším dôkazom o tom, aké je používanie mobilných telefónov nebezpečné aj pre chodcov. Neznámy muž sa totiž natoľko venoval telefónu, až skončil v kanáli, z ktorého mu našťastie pomohli okoloidúci.

Zverejnené video zachytáva muža, ktorého zamestnávalo používanie mobilného telefónu natoľko, až skončil v kanáli. "Kanál je pokrytý listami. Určite si myslel, že je to chodník. Vôbec nesledoval okolie, venoval sa iba svojmu mobilu telefónu. Raz už kamera zachytila muža, ktorý tiež takmer skončil v kanáli, ale tesne na jeho okraji zbadal, kam šliape," okomentovala zábery zamestnankyňa krčmy Annmarie Gardenerová. 

Mladík sa venoval iba
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Salt)

Celý incident sa v tomto prípade skončil šťastne, pretože si muža všimli dvaja okoloidúci, ktorí mu okamžite pribehli na pomoc. "Listy na chodníkoch sú nebezpečné aj kvôli tomu, že sa na nich šmýka. Vyzývame preto všetkých k zvýšenej opatrnosti," vyjadril sa na margo incidentu hovorca neziskovej organizácie The Canal and River Trust. Pripomenul, že podobné nehody v okolí kanálov a riek majú narastajúcu tendenciu. Pri prechádzaní po brehoch kanálov a riek, najmä večer a v noci, treba byť preto opatrný. Vždy je lepšie, ak idete v skupine. 

Viac o téme: MobilKanál
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu