Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hororový útok psa na mladíka (22): Buldog mu odhryzol penis aj semenníky, je v kóme!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Youtube/anibalamd)

EDINBURGH - K otrasnému incidentu došlo pred týždňom v škótskej metropole Edinburgh. Buldog tu v jednom z bytov napadol dvadsaťdvaročného muža a odhryzol mu penis aj semenníky. Odvtedy je v kóme a nie je vôbec isté, že sa z toho dostane.

Muža našli lekári prvej pomoci v nedeľu popoludní v jeho byte. Ležal v bezvedomí v kaluži vlastnej krvi. Pes plemena anglický buldog mu odhryzol pohlavné orgány. V Edinburghskej kráľovskej nemocnici ho uviedli do umelého spánku. Buldog, ktorý na mladíka zaútočil, sa momentálne nachádza v chovateľskej stanici. "Polícia spustila vyšetrovanie po tom, čo muž utrpel vážne zranenia. Predpokladá sa, že ich spôsobil pes plemena buldog," uviedla hovorkyňa škótskej polície. 

Hororový útok psa na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Desivé útoky psov na bezbranné deti: Doráňaná Lilianka (4) pri Žiline a Vladko (13) v Snine

Buldogy sa začali šľachtiť na začiatku 70. rokov minulého storočia v snahe vyšľachtiť plemeno s menej agresívnym temperamentom. V minulosti sa toto plemeno používalo ako návnada pre býkov a mäsiari ich neskôr používali na imobilizáciu zvierat. Pôvodné staré plemeno buldoga využívané pri zápasoch s býkom je vyhynuté. 

Viac o téme: PesBuldogútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu