Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bývalý sluha Diany bonzoval: Princ Charles vyžaduje od služobníctva každé ráno túto bizarnú vec

Princ Charles Zobraziť galériu (2)
Princ Charles (Zdroj: TASR/AP/Manish Swarup)

LONDÝN - Princ Charles má veľmi striktnú rannú rutinu, do ktorej zahŕňa aj kráľovské služobníctvo. Ako dedič trónu má svoj vlastný personál, ktorý mu je k dispozícii 24 hodín denne. Ten ho zvykne preto nazývať "Rozmaznaný Princ".

Charlesov osobný personál sa stará o jeho jedlo, posteľ a všeobecne mu pomáha s každodennými činnosťami. Podľa bývalého vrchného sluhu zosnulej princeznej Diany, Paula Burrella, má Charles jeden ranný zvyk, ktorý musí jeho služobníctvo za každých okolností dodržiavať. "Každé ráno žehlia jeho pyžamo, žehlia aj šnúrky na jeho topánkach, zátka do kúpeľa musí byť v určitej polohe a teplota vody musí byť akurát teplá," vysvetlil Burrell. 

Bývalý sluha Diany bonzoval:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP/Eddie Mulholland)

Najzvláštnejšia požiadavka sa však týka Charlesových zubov. Údajne mu niekto z personálu každé ráno vytláča určité množstvo pasty na zubnú kefku. Rovnaký zvyk po otcovi zdedil aj princ Harry, ktorý priznal, že sa mu rovesníci kvôli tomu kedysi vysmievali. "V škole sa mi často posmievali aj za to, že som zo zeme zdvihol odpadky," hovorí Harry v novom dokumente, ktorý nakrútila BBC na počesť 70. narodenín princa Charlesa. 

ZOZNAM milencov princeznej Diany: Títo muži jej pomohli prekonávať sklamanie z manželstva s Charlesom

Dodáva, že by tak mali robiť všetci. Harryho starší brat, princ William, zas prezradil, že v detstve so svojím otcom často chodili zbierať odpadky.

Viac o téme: Princ charlesZlozvykPaul butler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu