Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bývalý komorník Lady Diany opísal BOJ S RAKOVINOU: Detaily liečby a... Tohto sa bojí najviac!

Paul Burrell Zobraziť galériu (3)
Paul Burrell (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Čaká ho náročný boj! Bývalý komorník Lady Diany - Paul Burrell (64), ktorý pred nedávnom prezradil, že trpí rakovinou prostaty, v najnovšom rozhovore prezradil, ako bude vyzerať jeho liečba. Priznal tiež, čoho sa obáva najviac.

Paula Burrella poznajú ľudia ako komorníka Lady Diany. V týchto dňoch sa však v médiách objavuje jeho meno z úplne iných dôvodov. Nedávno totiž priznal, že mu lekári diagnostikovali rakovinu prostaty.

Paul Burrell
Zobraziť galériu (3)
Paul Burrell  (Zdroj: SITA)

V rannej šou Lorraine najnovšie opísal celý proces, ako bude jeho liečba prebiehať. Zároveň priznal, že sa bojí o svoj psychický stav, i to, ako na tom bude, keď sa liečba skončí. 

„Obávam sa toho, čo príde. Netuším, čo mám očakávať a neviem, ako vlastne liečba dopadne. V najbližšom období pôjdem na dvojhodinovú procedúru, počas ktorej mi vpichnú do prostaty rádium. Následne sa z operácie budem zotavovať týždeň a ďalšie 3 týždne budem chodiť na rádioterapiu. Dúfam, že na konci to bude v poriadku," povedal Burrell.

Tiež priznal, že momentálne podstupuje aj hormonálnu liečbu. „Tá by mala zmenšiť prostatu a pomôcť v liečbe rakoviny. V nej budem pokračovať aj po rádioterapii. Kvôli tomu som momentálne veľmi emotívny. Keď to celé skončí, budem na tom emočne veľmi zle. Kvôli tomu, aby ste mohli ísť ďalej, však musíte niektoré veci obetovať," povedal bývalý člen kráľovského služobníctva.

Viac o téme: Paul Burrell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu