Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Žena po sexe s chlapom od neho dostala šokujúcu SPRÁVU: Rovno ho zablokovala

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Pobúrená užívateľka sa posťažovala na správu, ktorú dostala od chlapíka, s ktorým sa nedávno vyspala. Naráža v nej na jej postavu, hoci keď si s ňou užíval, mu nevadila. Slečna má veľkosť 40 a meria 175 cm, z čoho vyplýva, že len ťažko ju môže niekto nazvať tučnou.

"Toto je veľmi nepríjemné, ako pre mňa, tak aj pre teba a zrejme to pošramotí naše vzťahy, ale musím byť k tebe úprimný. Povedal som ti, že nie si po fyzickej stránke môj typ a stojím si za tým." Týmito slovami začína správa, ktorú poslal mladej žene dotyčný chlapík. Ďalej sa rozrozprával o tom, že sa mu páčia veľmi štíhle ženy. "Chápem, ak ťa moje slová rania. Nepáči sa mi, keď muži diktujú ženám, ako majú vyzerať a ani to nediktujem tebe. Len hovorím, že mi vadí, že ty chudá nie si," pokračuje. 

Žena po sexe s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Žena obsah správy zverejnila na stránke Musmnet.com a užívateľov žiada, aby jej poradili, čo má kritickému chlapovi, s ktorým mala sex, odpísať. Ľudia v tom majú jasno a jeho odkaz jednohlasne odsúdili. "Aká odporná správa. Ja by som neodpísala vôbec, hneď by som ho zablokovala," píše sa v jednom komentári. Druhí zas podotkli, že podobné názory sú prejavom človeka, ktorý chce kontrolovať druhých. 

Žena (30) sa mala vydávať: Telefónny výpis jej otvoril oči, krutá PRAVDA o snúbencovi

Užívateľka neskôr informovala ostatných, že mužovi nakoniec vôbec neodpísala a odignorovala ho popri tom, ako jedla svoj obľúbený koláč. Zároveň poďakovala ostatným za podporu. 

Viac o téme: SexKritika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu