Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žena (30) sa mala vydávať: Telefónny výpis jej otvoril oči, krutá PRAVDA o snúbencovi

Mali sa brať, namiesto toho sa rozišli Zobraziť galériu (3)
Mali sa brať, namiesto toho sa rozišli (Zdroj: Facebook)

SHAMLEY GREEN - Vikkie Kenwardová zostala trpko sklamaná, keď zistila, na čo jej nastávajúci míňa peniaze. Zatiaľ čo ona snívala o veľkej svadbe a pomaly na ňu šetrila, jej snúbenec sa na manželstvo pripravoval po svojom a vykľul sa z neho hnusný citový mrzák.

Po krachnutí vzťahu so snúbencom sa tridsaťročná Vikkie rozhodla svoj príbeh zverejniť. Zrejme chce takto varovať ďalšie nádejné nevesty, aby naďalej zostávali v strehu a nemysleli si, že ak im ich priateľ navlečie na prst zásnubný prsteň, môžu mu slepo veriť. 

Ako odhaliť neveru: Deväť ZNAKOV, ktoré prezradia, že vám partner zahýba

Kenwardová a Ty Smith sa poznajú od roku 2013 a plánovali spoločnú budúcnosť. Mladá žena si po čase všimla privysoké účty za telefón, tak začala sledovať, čo sa deje. Keď našla na výpise opakujúce sa telefónne číslo, gúglila a s hrôzou zistila, že jej snúbenec pravidelne telefonuje a využíva služby eskortnej agentúry. "Neverila som vlastným očiam. Plánovali sme svadbu, hovorili o budúcnosti. Bola som taká šťastná."

Žena (30) sa mala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Z dátumov hovorov Vikkie dokonca zistila, že Ty si to s prostitútkou rozdal aj v ten istý deň, keď ju požiadal o ruku. "Môj zásnubný prsteň stál 120 libier, za noc s nejakou Amy zaplatil 130 libier. Dokonca siahol na peniaze, ktoré sme si odkladali na svadbu," smeje sa cez slzy nešťastnica. Zrejme ju malo upokojiť Smithovo vysvetlenie, že s prostitútkami mu vždy išlo iba o obyčajný sex a nikdy nič pri tom necítil. Dokonca sa jej spýtal, či nemôže na všetko zabudnúť.

Žena (30) sa mala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Vikkie po nepríjemnom zistení snúbenca odkopla a okamžite sa nechala vyšetriť u gynekológa. Našťastie ju nenakazil žiadnou pohlavnou chorobou. Angličanka teraz dúfa, že sa jej podarí stretnúť niekoho úprimného. "Nájsť verného a dobrého partnera je naozaj veľmi ťažké. Už by som takto nechcela nikdy nikomu naletieť a byť znovu oklamaná," dodala. 

Viac o téme: SexRozchodProstitútkaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu