Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krásna fitneska (27) vytvorila mega impérium: Zarobila 486 miliónov len vďaka tomu, že sa iní potia

Kayla Itsinesová Zobraziť galériu (4)
Kayla Itsinesová (Zdroj: Facebook/Kayla Itsines)

ADELAIDE - Mladá fitness trénerka z Austrálie sa môže pochváliť neskutočným úspechom. V priebehu niekoľkých rokov sa jej vďaka mobilným aplikáciam podarilo vybudovať obrovské impérium. Jej finančný úspech ju vyniesol na piate miesto v rebríčku najbohatších Austrálčanov mladších ako 40 rokov. Len o priečku nižšie sa nachádza jej snúbenec. Z pohľadu žien v rebríčku ho vedie úplne.

Dvadsaťsedemročná Kayla Itsinesová má poriadny dôvod na úsmev. Vďaka aplikáciam, ktoré stihla vytvoriť a šikovne propagovať a predať,  doteraz zarobila neuveriteľných 486 miliónov austrálskych dolárov (300 miliónov eur). Táto závratná suma ju vyniesla na piatu priečku v stovke najlepšie zarábajúcich Austrálčanov do 40 rokov. Na šieste miesto sa dostal jej snúbenec, o rok mladší Tobi Pearce, s ktorým tvorí pár od roku 2012. 

Krásna fitneska (27) vytvorila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Kayla Itsines)

Ako to všetko dokázala? Na začiatku robila mladá žena poradenstvo najmä na sociálnej sieti, kde sa jej podarilo nahromadiť viac ako desať miliónov stúpencov. "Najskôr som bola obyčajná trénerka. Moje klientky boli spokojné a zdieľali zábery cez sociálnu sieť. Vždy som robila všetko tak, aby boli spokojní najmä moji zákazníci," vysvetľuje Kayla.

Krásna fitneska (27) vytvorila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Kayla Itsines)

Za posledných pár rokov sa jej mimoriadne darilo vo výživovom a fitness poradenstve, ktoré predáva prostredníctvom  e-kníh a aplikácií. Jej aplikácia na úpravu stravy a návodu na cvičenie nazvaná "Sweat with Kayla" zarobila v roku 2016 viac ako akékoľvek iné fitness aplikácie na svete. Spoločne s Tobim vlastní aj aplikáciu "Sweat", za ktorú užívatelia zaplatia v prepočte devať eur mesačne. 

Krásna fitneska (27) vytvorila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Kayla Itsines)

"Suma, ktorú táto žena nazhromaždila, bola pre všetkých prekvapením. Peniaze, ktoré rotujú v jej aplikácii, sú väčšie než v ktoromkoľvek inom podniku. Z tohto dôvodu sme pri zostavovaní rebríčka zverejnili jej príbeh ako kľúčový," uviedol redaktor časopisu Financial Review Matthew Drummond. 

Viac o téme: FitnessChudnutieBohatstvoKayla Itsines
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu