Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Milenci si po vášnivej noci v moteli objednali Uber: Nasadli do auta a zrútil sa im svet

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BARANQUILLA - Neveru partnera môže odhaliť aj objednanie taxislužby. Na takúto malichernosť doplatila mladá Kolumbijčanka a jej milenec, keď po roku tajností a skrývania boli odhalení iba preto, lebo si cez Uber objednali odvoz z motorestu. Keď uvideli šoféra, ktorý ich prišiel vyzdvihnúť, padla im všetkým trom sánka.

Príbeh milencov z Kolumbie sa skončil kurióznym odhalením ich nevery. Yeimy a Jesús dokázali rok skrývať svoj vzťah pred okolitým svetom. Všetko by možno pokračovalo v zabehnutom tempe, keby si jedného večera pri  odchode z motela neobjednali taxík cez Uber. Šofér Leonardo, ktorého mladá žena oslovila, ju totiž spoznal a pohotovo zavolal jej manžela, či si nechce privyrobiť a nevezme za neho jazdu. Ten sa okamžite chytil príležitosti a Leonardovým autom sa dopravil na určenú adresu. Iba v predstavách si môžeme vytvárať obraz prekvapených tvárí, keď sa manželský trojuholník stretol v jednom aute. 

Kvôli Uberu sa s ním rozviedla manželka: Stačila chyba v aplikácii, ktorá odhalila...

Správy o tom, ako manželia skončili, sa líšia. Niektorí tvrdia, že dvojica z auta utiekla preč, podľa iných sa zas manželia poriadne pohádali. "Rád by som tam bol a videl, ako sa všetci zatvárili," komentujú nemilú situáciu užívatelia na sociálnej sieti. 

Viac o téme: Nevera Uber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu