Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kvôli Uberu sa s ním rozviedla manželka: Stačila chyba v aplikácii, ktorá odhalila...

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

PARÍŽ - Francúzsky podnikateľ sa súdi s prepravnou spoločnosťou Uber za to, že mu vraj zruinovala manželstvo. Za všetko si pritom môže sám; stačilo len zostať verný tej, ktorej sa sľúbil na celý život. Za jeho chodenie poza bučky nemôže viniť nikoho iného.

Muž urobil osudnú chybu, keď sa prihlásil do aplikácie Uber z manželkinho mobilného telefónu. Napriek tomu, že sa potom odhlásil, aplikácia aj naďalej posielala žene upozornenia o cestách svojej zákonitej polovičky. Vďaka tomu v nej začalo rásť podozrenie, že manžel jej zahýba. Nakoniec sa ukázalo ako oprávnené a manželia sa rozviedli, uvádza denník Le Figaro. 

Kvôli Uberu sa s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Francúz ale paradoxne z rozpadu zväzku viní spoločnosť poskytujúcu taxislužby. Keby vraj nemala vo svojej aplikácii chybu, on by bol stále ženatý. Uber preto zažaloval a požaduje od neho odškodné vo výške 45 miliónov eur.

Kvôli Uberu sa s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Zákazníčka absolvovala najdlhšiu jazdu Uberom v histórii

 "Môj klient sa stal obeťou technického škriatka. Funkcia na odhlasovanie z aplikácie nefungovala tak, ako mala, čo v konečnom dôsledku spôsobilo klientovi problémy v súkromnom živote," uviedol právnik David-André Darmon. Hovorca Uberu sa k záležitosti odmietol vyjadriť. 

Viac o téme: Rozvod Nevera Uber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu