Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krutá smrť na párty: Robert (†23) sa zapojil do hry, TOTO rozhodnutie ho pripravilo o život

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: FB/Zach Bunsa, Getty Images)

GEORGIA - Párty pri jazere v americkom štáte Georgia sa stala osudnou iba 23-ročnému Robertovi Bunsovi. Spolu s kamarátmi sa zúčastnil súťaže, kto dlhšie vydrží pod vodou. Pokým všetci ostatní sa bez problémov vynorili, mladík toľko šťastia nemal. Nepomohlo už ani oživovanie a zásah záchranárov.

Iva (†24) súťažila v cestovateľskom závode: Krutý koniec, smrť vo vodopáde v Rakúsku

Podľa novín The Macon Telegraph pricestoval k jazeru Sinclair z Basking Ridge v štáte New Jersey. V sobotu večer sa zúčastnil párty, na ktorej bolo okrem neho približne ďalších 15 hostí. Šerif Brad King uviedol, že niekoľko z nich vrátane Bunsu súťažilo, kto dokáže pod vodou najdlhšie zadržať dych.

Krutá smrť na párty:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Zach Bunsa)

Keď ostatní hostia vyšli z vody a vrátili sa späť do domu, mysleli si, že mladík ich predbehol a už je dávno dnu. Ale keď ho nevedeli nikde nájsť, pochopili, že sa muselo stať niečo zlé. Kým si uvedomili, že sa stratil, prešlo asi sedem minút. Potom sa jeden z kamarátov opäť ponoril do jazera a Roberta vytiahol.

Bunsa sa nachádzal neďaleko móla vo vode, ktorej hĺbka sa pohybovala od 1,5 do 3 troch metrov. Viditeľnosť v jazere na tomto mieste však nie je ani pol metra. Dôstojník, ktorý počul tiesňové volanie vo vysielačke, sa ponáhľal na miesto nešťastia a Robertovi poskytoval prvú pomoc 10 až 15 minút, kým prišla sanitka.

Krutá smrť na párty:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Zach Bunsa)

Všetci dúfali, že sa im podarí mladíka udržať pri živote dostatočne dlho, aby ho prepravili do nemocnice. To sa však nestalo. Zomrel na mieste. Oficiálny čas smrti bol 19.20 h.

Viac o téme: HraPárty JazeraRobert Zachary Bunsa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu