Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hrozný nález na nitrianskom kúpalisku: Vo vode plávalo nehybné telo Dávida (†21)

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NITRA - Na nitrianskom kúpalisku našiel zamestnanec v piatok ráno nehybné telo utopeného 21-ročného mladíka z Veľkého Zálužia, ktorý bol psychiatrickým pacientom.

Telo len 21-ročného Dávida našiel na nitrianskom kúpalisku zamestnanec v piatok ráno okolo 06:40. Okamžite volal na políciu, ktorá privolala záchranárov. "Obhliadajúci lekár už mohol konštatovať len smrť," povedal pre Topky Jozef Minár, hovorca záchranárov.

Tragická nehoda v Bratislave: Vodiča (†56) MHD prešiel autobus, na mieste bol mŕtvy

Nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková potvrdila, že smrť mladíka policajti vyšetrujú. „Aby bolo možné s určitosťou vylúčiť cudzie zavinenie tejto udalosti, polícia vec vyšetruje ako prečin usmrtenia. S ohľadom na okolnosti nebudeme k prípadu poskytovať viac informácií,“ povedala Čuháková.

Podrezané žily

Kúpalisko bude v piatok zatvorené, otvoria ho až v sobotu. Fungovať však nebudú dva bazény, pretože sa v nich musí vymeniť voda. Rozhodli tak hygienici z dôvodu, že v jednom sa našlo telo a druhý je s ním prepojený. 

Podľa informácií portálu mynitra.sme.sk mladíka našiel SBS-kár, ktorý na kúpalisku vykonáva pravidelné obchôdzky. Telo mal nájsť pri tej poslednej. „Muž musel preliezť plot. Mal podrezané žily na rukách,“ povedal pre portál Miloš Dovičovič, ktorý má na starosti správu kúpaliska. 

Pri bazéne sa našli doklady muža, mobilný telefón a tenisky.

Správu budeme aktualizovať. 

Viac o téme: KúpaliskoUtopenieNitra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu