Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Ošetrovateľ v zoo rozohnal bitku rozzúrených levov: Neuveríte, ako sa mu to podarilo

Levy sa zľakli obyčajnej topánky Zobraziť galériu (2)
Levy sa zľakli obyčajnej topánky (Zdroj: youtube/WorldWide2025)

KRYM - Veľká dávka odvahy nechýbala riaditeľovi safari parku na Kryme, ktorý si dokáže vybudovať rešpekt a udržať poriadok nielen medzi podriadenými, ale aj šelmami. Video jeho "topánkového zákroku" sa na internete stalo hitom.

Disciplína je prvoradá a platí to aj pre zvieratá v safari parku Taygan, odkiaľ pochádza video kolujúce po sociálnych sieťach. Autorom je návštevníčka, ktorú ošetrovateľ a riaditeľ v jednej osobe Oleg Zubkov sprevádzal počas vyhliadkovej jazdy. Náhoda chcela, že sa stali svedkami konfliktu rozzúrených šeliem. Šéfa parku veľmi nahnevalo, že mladú levicu neprimerane obťažuje starší samec a ostatné levice.

VIDEO Ošetrovateľ v zoo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/WorldWide2025)

Kým iní by však z obavy o vlastný život utiekli preč, odvážny Oleg rozhnevané zvery spacifikoval a rozohnal obyčajnou topánkou. Levy sa zo strachu pred netradičnou zbraňou rozpŕchli na všetky strany. "Očividne majú z topánok veľký strach," poznamenal Zubkov.

FOTO Lovec (†54) v safari zabil byvola: O chvíľu bol mŕtvy on, krutá pomsta stáda

Pred odchodom nezabudol chlpatému nespratníkovi s obrovskou hrivou pohroziť a upozornil ho, aby sa slušne správal. Zároveň nežne polichotil mladej vystrašenej levici a nabádal ju k tomu, aby sa nikoho a ničoho nebála.  

Viac o téme: LevSafari
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu