Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Lovec (†54) v safari zabil byvola: O chvíľu bol mŕtvy on, krutá pomsta stáda

Claude Kleynhans Zobraziť galériu (2)
Claude Kleynhans (Zdroj: Facebook)

HOEDSPRUIT - Lovcovi z Južnej Afriky sa vypomstila jeho vášeň v zabíjaní zvierat tým najhorším možným spôsobom. Pred niekoľkými dňami na love zabil byvola a keď išiel odpratať zdochlinu, napadol ho ďalší člen stáda. Muž nemal šancu.

Clauda Kleynhensa, majiteľa safari neďaleko mesta Hoedspruit v provincii Limpopo napadol byvol práve v momente, keď chcel naložiť zdochlinu zvieraťa, ktoré krátko predtým zabil, na svoj nákladiak. Byvol pri útoku, ktorý sa odohral v utorok krátko predpoludním pri brehoch rieky Levubu, zasiahol stehennú tepnu, v dôsledku čoho 54-ročný muž zomrel prakticky okamžite. 

Strašidelná smrť lovca (†50) v rezervácii: V noci ho napadli levy, zostala iba krvavá hlava

Kleynhensova bývalá manželka Corina uviedla, že všetko šlo najprv podľa plánu. Claude a jeho partia zabili jedného byvola, ktorého si vyhliadli. Keď chcel ale lovec "upratať" miesto činu, zaútočil na neho iný člen stáda a smrteľne ho zranil. 

FOTO Lovec (†54) v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Kleynhans, zarytý kresťan, pracoval v minulosti ako policajt, potom však začal podnikať v oblasti lovu. Od roku 1987 vlastnil safari. Trojnásobný otec poznal oblasť, v ktorej lovil, veľmi dobre. Po tom, ako o jeho smrti informovali médiá, sa na jeho facebookovom profile začali hromadiť urážajúce odkazy. "Milujem, keď zvieratá zabíjajú pytliakov, robí ma to veľmi šťastnou," napísala Pamela. "Zabil si desiatky zvierat a teraz bola rada na tebe," pridal sa Dede. Claudovi priatelia sa ho však zastali a ostatným odkazujú, že nemajú ani páru o tom, o čom vôbec profesionálny lov je. 

Viac o téme: LovSmrťLovecByvolAfrika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu