Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Bezdomovec chcel platiť v reštaurácii za jedlo: Keď videl ODKAZ na účte, rozplakal sa

Nemiestna poznámka na účte Zobraziť galériu (2)
Nemiestna poznámka na účte (Zdroj: Twitter)

LAKE CHARLES - Po tom, ako si bezdomovec našiel uštipačný odkaz na účte v reštaurácii, prešla chuť do jedla nielen jeho, ale aj ostatných zákazníkov. Našťastie vedenie zariadenia urobilo s drzými zamestnancami poriadok a pristúpilo k opatreniu na záchranu svojho dobrého mena.

Kreatívni zamestnanci reštaurácie Buffalo Wild Wings v americkom štáte Louisiana zrejme nepochopili, že si treba vážiť každého zákazníka. Nedávno totiž napísali hanlivý odkaz na účet bezdomovca. Stálo na ňom: "Pre pos*atého bezdomovca. Poďme na ňom zarobiť."

Takýto nemiestny postoj personálu sa úbohého muža dotkol a informoval o ňom svoju terénnu sociálnu pracovníčku Kailynn Westonovú. "Bol z toho veľmi nešťastný. Keď mi o tom hovoril, mal slzy v očiach. To, že je bezdomovec, ešte neznamená, že sa k nemu môžu takto správať. Ku každému zákazníkovi treba pristupovať s patričným rešpektom, aj keď je z ulice," krúti hlavou. 

FOTO Bezdomovec chcel platiť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Google Street View)

Westonová následne zašla za šéfom reštaurácie Rayom Rhodesom a o všetkom mu povedala. Ten dlho neotáľal a vyhodil zamestnancov, ktorí hanlivý odkaz napísali. Bezdomovcovi daroval kupón na oblečenie a poukaz na obľúbené krídelká, ktoré bude v reštaurácii dostávať zadarmo po celý rok. Okrem toho ich Rhodes zopár poslal aj do miestneho útulku pre bezdomovcov. Dúfa, že týmto krokom napraví pošramotené meno svojho podniku. 

Viac o téme: ReštauráciaBezdomovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu