Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Deti mali nakresliť svojich imaginárnych kamarátov: Keď tú KRESBU zbadala matka, zdesila sa

Ruby ukazuje svojho imaginárneho kamaráta
Ruby ukazuje svojho imaginárneho kamaráta (Zdroj: Foto: Twitter)

FLORIDA - Obrázok trojročného dievčatka pôsobí dosť desivo. To dostalo za úlohu nakresliť svojho imaginárneho kamaráta. Pri pohľade na podivne škeriacu sa bytosť ale nadobúda človek dojem, že dievčatko sa kamaráti s duchom.

Kresba malej Ruby sa objavila medzi obrázkami detí, ktoré mali znázorniť svojich vymyslených priateľov. Pôsobí ale dosť desivo. Zatiaľ čo dievčatko sa na fotke, ktoré zverejnila jej mama, herečka Natalie Moralesová na Twitteri, usmieva, panák, ktorého znázornila, vyzerá skôr hrozivo. 

Niektorí užívatelia podotkli, že Ruby sa možno kamaráti s duchom a je médium. "Toto je moja vymyslená mama. Jej žlté riasy jej dovoľujú vidieť v tme a vždy za mnou chodí iba v noci. Niekedy ma to vystraší, ale vždy chcem, aby sa vrátila. V bruchu má dve bábätká. Má štrnásť rokov, ale nikdy nemá narodeniny," opísala postavu na výkrese jej autorka.

Moralesová zďaleka nie je jediná, ktorá má skúsenosť so strašidelnou historkou svojho dieťaťa. Najviac mrazivé je rozprávanie dievčiny, ktorá našla uprostred noci svojho brata v kuchyni, ako sa s niekým rozpráva a tvrdí mu, že mu nemôže dať nôž, pretože by ublížil celej rodine. Na otázku, komu to hovorí, chlapček odpovedal, že sa rozprával s duchom menom Jane.

"Naša dcéra mala tri roky, keď nás presviedčala, aby sme sa nebáli duchov, lebo nám nechcú ublížiť a bez akýchkoľvek obáv pritom hľadela do tmavej obývačky," prehovorila o svojej skúsenosti ďalšia žena. A epizódu hororových prípadov doplnila matka, ktorej dcéra tvrdila, že v neobývanej izbe ich domu videla muža s dlhými vlasmi oblečeného v čiernom kabáte.

Viac o téme: DuchKresba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu