Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Pracovníčka letiska pobúrila ľudí: Keď uvidíte, čo robila, vojde do vás amok

Vanessa na havajskom letisku zažila šok Zobraziť galériu (2)
Vanessa na havajskom letisku zažila šok (Zdroj: Twitter/Vanessaleemars)

HONOLULU - Vanessa, ktorá cestovala z havajského letiska Honolulu do mesta Phoenix, neverila vlastným očiam. Pracovníčka letiska narábala s batožinou cestujúcich obzvlášť nehoráznym spôsobom. Kufre doslova hádzala na letiskovú šmykľavku, pričom niektoré z nich sa poškodili. Rozhorčená žena to všetko nakrútila na video, ktoré zverejnila na Twitteri.

Najnechutnejšie VIDEO z dovolenky: Keď to uvidíte, prejde vás chuť kúpať sa v bazéne

Medzi kuframi, ktoré pracovníčka leteckej spoločnosti Hawaiian Airlines doslova hádzala na letiskovú šmykľavku, sa nachádzal aj Vanessin. „Záhada všetkých mojich poškodených kufrov je vyriešená – toto je pracovníčka letiska Honolulu, ktorá nakladá kufre na let Hawaiian Air do Phoenixu,“ napísala Vanessa k svojmu videu, ktoré zverejnila na Twitteri.

Zamestnankyňa namiesto toho, aby batožinu cestujúcich opatrne položila na letiskovú šmykľavku, ju z veľkej výšky hádzala, pričom sa niektoré kufre poškodili. Vanessa preto neváhala a ženu natočila na video, na ktoré reagovala aj dotknutá letecká spoločnosť.

Vanessa na havajskom letisku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/Vanessaleemars)

Manažment havajského letiska sa Vanesse za nedorozumenie ospravedlnil s tým, že situáciu s pracovníčkou už začali riešiť. „Aloha Vanessa, je nám nesmierne ľúto, že toto vidíme, a ceníme si, že ste nás na to upozornila. Takýto spôsob zaobchádzania s batožinou je neakceptovateľný a náš operačný manažment bol oslovený, aby situáciu preveril. Ďakujeme.“

Viac o téme: LetiskoBatožina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu