Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najnechutnejšie VIDEO z dovolenky: Keď to uvidíte, prejde vás chuť kúpať sa v bazéne

Holiť si nohy v bazéne naozaj nie je ten najlepší nápad
Holiť si nohy v bazéne naozaj nie je ten najlepší nápad (Zdroj: YouTube)

FLORIDA - Niekto sa chodí na dovolenku zbavovať stresu a starostí, iný využije príležitosť aj na oveľa "praktickejšie" veci, ako je iba nejaká duchovná obroda. Presne takú skúsenosť majú návštevníčky hotelového bazéna na Floride, ktoré na video zachytili, ako si v ňom istá žena holí nohy a vôbec ju netrápi, že pár centimetrov od nej vo vode šantia deti. Zo záberov sa mnohým robí nevoľno, keď si predstavia, že by sa v takom bazéne mali kúpať.

Dievčina si rezervovala hotel s bazénom cez Booking: Po príchode hneď vytriezvela, FOTO reality

Mať hladké nohy na dovolenke je pre niektoré ženy možno priorita, ale čo doviedlo túto osobu na bizarnú myšlienku, že bazén je vhodným miestom na holenie, je naozaj ťažké povedať. Pritom sa tvári, že ide o tú najprirodzenejšiu vec a okrem autoriek videa to vyzerá, že si jej nechutný počin nikto iný ani nevšimol. Deti sa popri nej pokojne kúpu ďalej.

Záznam bol zverejnený na stránke Reddit a zhliadli ho už desaťtisíce ľudí, z ktorých si mnohí neodpustili nahnevané komentáre. "Je to také nechutné. Predstavte si, že si nechcene glgnete vody, čo sa občas pri plávaní stane, so všetkými tými chlpmi v nej," napísal jeden z užívateľov.

Ďalší, ktorý pracoval ako plavčík, priznal, že táto práca ho naučila jednému, a to že ľudia sú nechutné zvieratá. Iný si tiež zaspomínal na svoju prácu pri bazéne. "Z nejakého dôvodu priťahoval to najhoršie z ľudstva. Po tejto skúsenosti by som sa vo verejnom bazéne nikdy nekúpal," dodal.

Viac o téme: DovolenkaBazénFloridaChlpyNohy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu