Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dievčina si rezervovala hotel s bazénom cez Booking: Po príchode hneď vytriezvela, FOTO reality

Jenny sa nad všetkým len pousmiala Zobraziť galériu (2)
Jenny sa nad všetkým len pousmiala (Zdroj: Twitter)

MANCHESTER - Žena, ktorá si myslela, že si zarezervovala hotel s veľkým bazénom a nádherným výhľadom, po príchode na miesto vybuchla od smiechu. Keď totiž zbadala, kde bude naozaj bývať, hneď jej bolo jasné, že v inzeráte tak trochu preháňali a realita nie je celkom taká, ako sa zdá.

Jenny Kershaw z anglického Manchestru sa pred pár dňami podelila na Twitteri o svoju skúsenosť s hotelom vo vietnamskom meste Danang. Keď si ho pred časom rezervovala cez stránku Booking.com, bola ním očarená. Uchvátil ju najmä pohľad na hotelový bazén a nevedela sa dočkať, kedy sa v ňom vykúpe. No keď konečne dorazila do hotela, vyprskla od smiechu. Nešlo totiž o žiadny luxusný bazén na streche, ale "obyčajnú" malú vírivku. "Náš hotelový bazén vo Vietname verzus realita," stálo v komentári nad fotografiou zverejnenou na sociálnej sieti. 

Na fotke stránky ponúkajúcej ubytovanie je bazén zachytený z takého uhla, že vyzerá ako nekonečný a ešte k tomu s krásnym výhľadom na mesto. No v skutočnosti je to vírivka, do ktorej sa dostanete pomocou malého rebríka, na ktorý sa dokonca ani nezmestilo celé slovo "welcome" (vitajte). 

Dievčina si rezervovala hotel
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Pár plánoval krásnu svadbu: Po zaplatení luxusného ubytovania ich čakala studená sprcha

Keď sa o tom dozvedeli predstavitelia Booking.com, kontaktovali Jenny a požiadali ju, aby podala oficiálnu sťažnosť. Tá to však odmietla, pretože nie je nahnevaná, celá situácia ju naopak pobavila. Stránka navyše odvtedy pridala do inzerátu na dotyčný hotel slovo "jacuzzi", aby bolo jasné, že nejde o žiadny bazén, ale len o vírivku. 

Viac o téme: DovolenkaHotelVietnam
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu