Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Britka (38) sa zaľúbila do barmana v Turecku: Namiesto svadby ju čakala nočná mora

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Britská turistka tvrdí, že bola držaná ako rukojemníčka, bitá a opakovane znásilňovaná svojím snúbencom v Turecku. Melanie Lightowlerová (38), ktorá sa vzdala anonymity, podľa denníka The Sun povedala, že ju zachránila iba intervencia ministerstva zahraničia.

Hrôza v dovolenkovom raji: Britka (50) mala ísť domov, v posledný deň ju hromadne znásilnili

Melanie odletela minulý týždeň do dediny Hisarönü v Turecku, aby sa vydala za barmana, s ktorým sa spoznala vlani počas dovolenky. Podľa jej slov sa však z neho vykľul násilník, ktorý roztrhal jej pas a zamkol ju vo svojej hotelovej izbe. Žene sa nakoniec podarilo kontaktovať ministerstvo zahraničných vecí, a to zalarmovalo miestnu políciu.

"Bolo to hrozné. Držal ma ako rukojemníčku 36 hodín a zachránila ma až polícia, ktorá vylomila dvere a zobrala ma preč. Mohol ma zabiť. Opakovane ma znásilnil. Mal so mnou sex aspoň desaťkrát," povedala majiteľka kozmetického salónu z Tilbury v Essexe, ktorá sa snaží teraz varovať iné ženy, aby boli opatrné.

Britské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že pomohlo občianke po incidente v Turecku a upozornilo miestnu políciu. Vinník sa má budúci mesiac dostaviť na súd kvôli údajnému poškodeniu Britkinho pasu a telefónu.

Viac o téme: ZnásilnenieZneužívanieTurecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu