Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

VIDEO Rozmaznaná tínedžerka (15) pobúrila celú Ameriku: Jej SPOVEĎ vás vytočí do maxima

Nicolette by si zaslúžila príučku od života Zobraziť galériu (4)
Nicolette by si zaslúžila príučku od života (Zdroj: Youtube/Dr. Phil)

LOS ANGELES - Pohľad na americkú tínedžerku plačúcu do kamery v televíznej šou by za iných okolností vyvolal súcit. Napriek tomu sa pri jej hlasnom kvílení všetci prítomní skvele zabávajú. Dievčina totiž zistila, že vlastná matka si dovolila priškrtiť jej mesačné vreckové.

Mama, ktorá pätnásť rokov štedro dotovala nadštandardný životný štýl svojej dcéry, je bezradná a nevie ju prinútiť k tomu, aby začala aspoň trochu šetriť. Po tom, ako rozmaznanej Nicolette v šou Dr. Philla oznámila, že jej znižuje mesačné vreckové z 2500 dolárov (2080 eur) na 1000 dolárov (833 eur), to zaskočená dievčina nemohla rozdýchať a rozplakala sa. "Moja mama ma núti, aby som žila ako sedliačka. Ale ja sa iba snažím držať krok s tínedžermi v Beverly Hills," obhajuje svoje správanie.

VIDEO Rozmaznaná tínedžerka (15)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube/Dr. Phil)

Predstava, že by mala zmeniť svoj životný štýl plný nakupovania, nakrúcania videí a ich zverejňovania na sociálnej sieti, ju desí. Pri pohľade na šatník plný značkových kabeliek, topánok a oblečenia nie je pritom vôbec divné, že pubertiačka nechápe hodnotu peňazí. Od detstva bola totiž obletovaná a o financie nemala núdzu. Jej matka si chybnú výchovu uvedomila až vtedy, keď jej adolescentnej dcére už po týždni chýbali peniaze. Do domácnosti dokonca pozvala rodinného priateľa, aby jej pomohol zvládať výchovu dcéry a naučil ju hospodáriť s vreckovým.

VIDEO Rozmaznaná tínedžerka (15)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube/Dr. Phil)

"Je rozmaznaná a extravagantná," hovorí matka Nina, pričom si neuvedomuje, že je to práve ona, kto je zodpovedný za jej výchovu. "Mama ma vždy podporovala a ja potrebujem nakupovanie, potrebujem peniaze, toto jej len tak ľahko neprejde, urobím jej zo života peklo," vyhráža sa drzá Nicoletta.

VIDEO Rozmaznaná tínedžerka (15)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube/Dr. Phil)

Má tiež úplne jasno v tom, ako si predstavuje svoju budúcnosť. "Nebudem pracovať, budem bohatá, nakupovať budem iba značkové oblečenie a voziť sa budem v mercedese." Dievča zjavne netuší, o čom je skutočný život. 

Viac o téme: VreckovéRozmaznaná tínedžerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu