Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Najlacnejší a najdrahší obed v Bratislave

Za obedové menu v reštaurácii Geronimo zaplatíte 75 Sk. Zobraziť galériu (2)
Za obedové menu v reštaurácii Geronimo zaplatíte 75 Sk. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Najesť sa dá rýchlo, dobre, ale aj pohodlne, honosne a bez stresu. Akurát o niečo hlbšie siahnete do peňaženky. Najlacnejšie, za 75 korún, sa naobedujete v reštaurácii Geronimo na Košickej ulici. V UFO nad Novým mostom siahnete do peňaženky poriadne hlboko. Obed vás tam môže vyjsť až na 1 800 korún.

„Na obedové menu máme vždy dve ponuky: za 99 a 75 korún, samozrejme, aj s polievkou,“ povedala Zuzana Šebestová, prevádzkarka reštaurácie Geronimo.

 
Najlacnejší a najdrahší obed
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Nový Čas)
Solventnejší labužníci, ktorí sa nikam neponáhľajú, si môžu vychutnať obed s krásnym výhľadom na mesto. V reštaurácii UFO na Novom moste sa menu podáva aj za neuveriteľných 1 800 korún! „Je to hodinové štvorchodové menu. Nie je drahé, keď do úvahy vezmete svetový trend. Nikde inde tu nemáte takýto priestor a výhľad na mesto,“ tvrdí Vladimír Bobok, generálny manažér reštaurácie UFO. Okrem biznismenov sa tu občas mihne niektorá celebrita, cez víkendy chodia aj rodiny s deťmi.

Geronimo

„Obedové menu sa skladá z pórovej polievky a cestovín so šampiňónovo-syrovou omáčkou,“ povedala servírka Katka Stenová (19). Cena: 75 Sk

Reštaurácia UFO

„Obedové menu tvorí viac chodov - pikantná vietnamská polievka, krevetie krokety, koláčik z aljašského kráľovského kraba a iné,“ povedal čašník Tomáš Masaryk (22). Cena: 1 800 Sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu