Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Španielka sa stala nečakane slávnou: Stačilo jediné FOTO a všetci si všimli ten detail

Dolores Leisová Zobraziť galériu (2)
Dolores Leisová (Zdroj: SITA/AP/Paula Vazquez)

MADRID - Nečakaná sláva postretla na sociálnych sieťach postaršiu Španielku Dolores Leisovú (64). Stredobodom záujmu sa stala kvôli tomu, že sa nápadne podobá na amerického prezidenta Donalda Trumpa, napísala agentúra AP.

Radar zachytil cestného piráta: Keď sa policajti pozreli na FOTO, dostali záchvat smiechu

Fotografiu ženy s motykou prehodenou cez rameno zverejnil na Instagrame novinár, ktorý pracoval na článku o poľnohospodárstve v severozápadnom Španielsku. Na snímku ihneď reagovali tisícky užívateľov sociálnej siete a začali s nadhľadom žiadať Leisovú o komentár k americkej politike i medzinárodným témam. "Hovorím si, že to musí byť kvôli tej farbe vlasov," zverila sa Španielka denníku La Voz de Galicia.

Španielka sa stala nečakane
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP/Paula Vazquez)

S Trumpom toho príliš spoločného nemá, jednou z vecí je napríklad fakt, že nepoužíva mobilný telefón a nemá potrebu sa nijako vyjadrovať na sociálnych sieťach. Teraz si ale práve tam získala veľké množstvo fanúšikov. "Mohli by sme nahradiť Trumpa touto tvrdo pracujúcou ženou?" napísal jeden z užívateľov Instagramu. Iní, ktorí Leisovú nazývajú "Trumpova galícijská sestra", zase vyzvali k preskúmaniu prípadných rodinných väzieb amerického prezidenta na Španielsko.

Donald Trump
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Pablo Martinez Monsivais)

Žena žije v rovnakom meste odvtedy, čo sa pred 40 rokmi vydala za svojho manžela. Pracuje doma a na svojom hospodárstve, kde na ňu minulý týždeň novinár narazil, keď sadila zemiaky. Ako Španielka uviedla, súčasná mediálna sláva ju nijako nezasiahla, pretože bez chytrého telefónu je pre ňu jednoduché dianie na internete ignorovať.

Viac o téme: PodobaDonald TrumpDolores Leisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu