Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Blokovala mäso za pár centov: Bežná prax prefíkanej pokladníčky, polícia jej klepla po prstoch

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

DUBNICA NAD VÁHOM – Policajti na svojom Facebooku informovali o naozaj netradičnom počine tínežerky. 19-ročná pokladníčka, pracujúca v miestnom obchodnom dome v potravinách, rozdávala astronomické zľavy. Svojim kamarátkam skresala účet na 12 centov. Tínedžerka obrala svojho zamestnávateľa o stovky eur.

Kriminalisti z Okresného riaditeľstva policajného zboru v Trenčianskom kraji prišli na podvodné praktiky mladej pokladníčky. V obchodnom dome v Dubnici nad Váhom, kde 19-ročná žena pracovala na pozícii pokladníčky v potravinách, sa vydávali podivné účty. Podľa polície mala pokladníčka dať svojim dvom kamarátkam nevídanú zľavu. „Kamarátky si z regálu zobrali rezne za 11 eur, no nakoniec platili 0,12 eur,“ uviedla polícia. „Pokladníčka im ich nablokovala ako dva rožky,“ dodala.

Cez bazár si objednala luxusný mobil: Po otvorení balíka zažila šok, FOTO divného obsahu

Celková suma, vrátane všetkých jej podivných účtov, sa vyšplhala až na 368 eur. „Dve kamarátky a pokladníčka boli obvinené z pokračujúceho prečinu podvodu spáchaného formou spolupáchateľstva,“ napísala v záver svojho stanoviska polícia.

Viac o téme: Dubnica nad VáhomPodvodPokladníčka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu