Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mladík si na prvého apríla nechutne vystrelil zo svojich rodičov: Takmer sa ho kvôli tomu zriekli!

Connor má jedinečný zmysel pre humor Zobraziť galériu (2)
Connor má jedinečný zmysel pre humor (Zdroj: Facebook)

MANCHESTER - Bláznivý nápad na prvoaprílový žart dostal mladý Brit. No to, čo sa jemu zdalo vtipné, tak vôbec nepripadalo jeho rodičom. Teraz dúfa, že po návrate domov nebude na neho čakať vymenený zámok na vchodových dverách.

Connor McLaughlin momentálne cestuje po Austrálii a užíva si život. Na prvého apríla dostal nie príliš šťastný nápad, ako si vystreliť zo svojich rodičov. Cez sociálnu sieť im napísal, že sa na veľkonočné sviatky nečakane vráti domov, napriek tomu, že nič podobné neplánoval. Svoje tvrdenie umocnil fotografiou z okna lietadla, za ktorým bol upršaný Manchester. Keďže s mamou a otcom komunikoval cez Facebook, jeho nápad na neplánovaný návrat domov sa páčil viacerým priateľom, ktorých tiež namotal na svoj žart.

Nechutný kanadský žart sa skončil hororovo: Kolegovi strčil do zadku... prišla krutá smrť

"Mama sa ma pýtala, kde som, a tak som stiahol fotku letiska v Manchestri, poslal som ju a pripísal som, že práve čakám na bezpečnostnú kontrolu. O štyridsať minút neskôr som ale na sociálnej sieti zverejnil fotku z pláže Bondi Beach v Sydney s pivom v ruke," vysvetľuje.

Po zverejnení fotografie ho začali priatelia bombardovať otázkami, ako mu mohlo niečo také napadnúť. "Mama to nezbadala hneď. Asi bola zaneprázdnená prípravou mojej izby. Ale otec povedal, že mi od začiatku neveril, pretože ma veľmi dobre pozná a vie, že si rád robím žarty." 

Mladík si na prvého
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Connor chvíľu premýšľal nad tým, či sa ho náhodou nebudú chcieť jeho rodičia zriecť. Nakoniec to obaja vzali s humorom, hoci spočiatku to tak vôbec nevyzeralo. Ktovie, či McLaughlinovi niekto uverí, keď sa nabudúce bude domov vracať naozaj. 

Viac o téme: Prvý aprílKanadský žart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu