Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žena si nechala vytetovať obočie: VIDEO Keď sa pozrela do zrkadla, skoro odpadla od hrôzy

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

BANGKOK - Kanyarat Chaichanová (26) zo Surat Thani v Thajsku túžila po tom, aby jej prirodzené svetlé obočie pôsobilo tmavšie, a tak sa rozhodla, že si ho nechá vytetovať. Želaný výsledok sa však nedostavil. Namiesto sexi obočia jej boli vytetované dva čierne hrubé oblúky, s ktorými vyzerala ako klaun. Našťastie po tom, čo sa istá kozmetička dozvedela o horore, ktorý mladá žena zažíva, ponúkla sa, že jej pohromu z tváre odstráni bezplatne.

Dievčina si nechala farbu na obočí o polhodinu dlhšie, ako mala: FOTO, ktoré hovorí za všetko

Neskúsený tatér urobil 21. marca z Kanyaratovej doslova maškaru. Nedokázala sa na seba ani pozrieť do zrkadla. Našla sa ale samaritánka, ktorá vie, ako si aj s takouto katastrofou poradiť. A chce to urobiť zadarmo. Mladá žena totiž nemá peniaze na to, aby si mohla dať tetovanie odstrániť, keďže kúra stojí v prepočte okolo 1300 eur.

Žena si nechala vytetovať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Už po prvej aplikácii lasera sa Thajčanka cíti spokojná výsledkami a je vďačná za liečbu. "Myslela som si, že mi to obrovské obočie zostane až do konca života. Teraz som trpezlivá a čakám, ako sa to bude zlepšovať," uviedla pre miestne médiá. 

Kozmetička Vilailak Nan Sundantomová použila na opravenie obočia kombináciu mikrovlákien a lasera. Kanyaratová však bude musieť podstúpiť v priebehu troch až šiestich mesiacov ešte niekoľko sedení, kým bude všetko opäť v poriadku.

"Naozaj so ženou sympatizujem. Bola to chyba a veľmi extrémny prípad. Urobím všetko pre to, aby som jej pomohla," dodala Sundantomová s tým, že naučiť sa správne tetovať obočie je umenie, ktoré si vyžaduje odborné skúsenosti, a nie nejaká hra.

Viac o téme: TetovanieObočiePohroma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu