Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dievčina si nechala farbu na obočí o polhodinu dlhšie, ako mala: FOTO, ktoré hovorí za všetko

Kvôli farbe prišla o obočie Zobraziť galériu (3)
Kvôli farbe prišla o obočie (Zdroj: youtube/Chatty Buddha)

LONDÝN - Poppy Gassonová zverejnila video, na ktorom vďaka čínskemu skrášľovaciemu produktu prišla o svoje obočie. Dievčina na záberoch srší optimizmom a dobrou náladou napriek tomu, že pohľad na výsledný efekt už taký veselý zďaleka nie je.

Obočie je dôležitou črtou tváre. Vie ju zdokonaliť, ale aj pokaziť. Ženy, ktoré majú aspoň čiastočný zmysel pre estetiku, s ním zaobchádzajú veľmi citlivo. Po jeho strate totiž prichádzajú na rad bolestivé a najmä drahé úkony, akými sú tetovanie či transplantácia.

Dievčina si nechala farbu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/Chatty Buddha)

Video mladej Britky Poppy Gassonovej je preto nepochopiteľné a súdne premýšľajúci človek márne hľadá akýkoľvek dôvod, prečo dievča pôsobí tak spokojne. "Farbu som si objednala cez internet, ale návod bol v čínštine, takže som netušila, čo sa v ňom píše," hovorí dievčina. Nakoniec nechala farbu pôsobiť polhodinu.

Dievčina si nechala farbu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/Chatty Buddha)

Dievčina (22) vyskúšala novú pleťovú masku: Keď si ju strhla dolu, čakal ju horor na VIDEU

Výsledok skrášľovacieho úkonu sa síce dostavil, ale ani zďaleka vizáži neprospel. Poppy si totiž svoje obočie úplne zničila. Až neskôr sa dopátrala k informácii, že farba mala pôsobiť len päť minút. Zostáva len dúfať, že video sa stane dostatočným varovaním pre všetky dievčatá a ženy, ktoré by mali chuť podobne experimentovať.

Viac o téme: Kozmetická katastrofaFarbenie obočia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu