Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zlodej (19) chcel ukradnúť mercedes: Majiteľ ho pri tom načapal, VIDEO tvrdej príučky

Mladý zlodej nemal šancu Zobraziť galériu (3)
Mladý zlodej nemal šancu (Zdroj: Youtube/News Viral Videos)

LONDÝN - Toto je moment, kedy odhodlaný muž bráni svoj mercedes pred zlodejom, ktorý sa ho práve chystal ukradnúť. Stačilo málo a bol by jeho, no nerátal s tým, že narazí na majiteľa, ktorý bude ochotný svojho štvorkolesového tátoša brániť až do krvi.

Pred reštauráciou šéfkuchára Gordona Ramsayho v londýnskej štvrti Chelsea sa v stredu strhla poriadna bitka medzi dvoma mužmi. Jedným z nich bol majiteľ luxusného mercedesu, druhý muž ho chcel podľa všetkého ukradnúť. Pár sekúnd predtým, než dostal do zubov, totiž rozbil na luxusnom aute zadné okno a chcel sa do neho násilím dostať. Netušil však, že v dome, pred ktorým bolo zaparkované, býva jeho majiteľ, ktorý počul hluk a okamžite pribehol dolu, aby zistil, čo sa deje.

Zlodej (19) chcel ukradnúť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/News Viral Videos)

"Vybral si si nesprávne auto!" kričal podľa očitých svedkov majiteľ vozidla oblečený len v tričku a trenkách na údajného zlodeja. Vzápätí sa na neho vrhol, zhodil na zem a udieral hlava-nehlava, až kým neprišla na miesto polícia. Devätnásťročného mladíka musela previezť do nemocnice na ošetrenie a následne bol obvinený z pokusu o krádež motorového vozidla. 

Zlodej (19) chcel ukradnúť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/News Viral Videos)

"Majiteľ auta musel predtým hrať ragby alebo trénoval wrestling. Okamžite toho zlodeja spacifikoval a dal dolu prilbu z hlavy. A pritom bol celý čas bosý a mal na sebe trenky. Zlodejovi bolo jasné, že nemá šancu utiecť, a tak ho začal prosiť, aby ho prestal biť," opísal incident svedok, ktorý ho nakrútil na video.

Viac o téme: MercedesZlodejLondýnKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu