Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Z policajnej FOTO sa smeje celý internet: Keď uvidíte ten identikit páchateľa, padnete do kolien

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

WARWICKSHIRE - Podobnú fotografiu ste ešte zaručene nevideli. Polícia zverejnila počítačom vytvorený identikit podozrivej osoby a zavesila ho na sociálnu sieť. Snímok sa stal hitom internetu. Keď ho zbadáte, pochopíte a rozhodne sa dobre pobavíte.

Policajná fotografia dostala nejedného užívateľa. Po zverejnení na Twitteri sa stala okamžite hitom. Ide o identikit muža, ktorý je podozrivý z vlámania a krádeže. "Vydali sme elektronickú podobu osoby, ktorá je podozrivá z vlámania sa v Stratforde vo februári. Ak máte nejaké informácie, prosíme, kontaktujte nás," napísala polícia z Warwickshire vo Veľkej Británii. 

 

 

Fotografiu muži zákona vytvorili pomocou počítača a vychádzali z popisu obete. Obrázok už zdieľajú tisícky ľudí. Znázornený muž vyzerá naozaj vtipne a pohľad na neho vyvoláva prinajmenšom úsmev na tvári. "Môžeme potvrdiť, že je to skutočné. Očakávali sme záujem o túto fotku," potvrdil pre portál coventrytelegraph.net policajný hovorca a doplnil: "Dúfame, že sa pozornosť upriami na identifikáciu páchateľa, aby sa čo najskôr postavil pred súd." 

Viac o téme: ZlodejIdentikitPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu