Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Mladík otvoril plechovku s energetickým nápojom: Z toho, čo v ňom našiel, mu prišlo zle

Muž našiel na dne plechovky mŕtveho hlodavca
Muž našiel na dne plechovky mŕtveho hlodavca (Zdroj: FB/Josh Henley)

ARKANSAS - Mladík svojím zážitkom traumatizoval takmer 50-tisíc ľudí. Na svoj Facebook zavesil video, kde v priamom prenose rozstriháva plechovku od známeho výrobcu energetických nápojov. Keď zistíte, čo bolo na jej dne, budete rovnako znechutení. K obrovskému škandálu sa vyjadril aj hovorca dotknutej spoločnosti.

Američan Josh Henley na svojej sociálnej sieti uverejnil krátke video, v ktorom rozstriháva 250-mililitrovú plechovku známeho energetického nápoja. Pôžitok z osvieženia vystriedal ohavný nález na jej dne.

Pohľad, z ktorého mrazí

Na dne plechovky bola malá mŕtva myš. Joshovo video z 12. marca na Facebooku zhnusilo takmer 50-tisíc ľudí po celom svete. Vo svojom statuse dokonca napísal, že daný nápoj si už nikdy nekúpi.

Uviedol, že plechovku sa rozhodol otvoriť z prostého dôvodu. Nezadala sa mu jej váha, keď nápoj dopil. Američan neverí, že myš sa mu do otvorenej plechovky dostala sama.

Stanovisko spoločnosti

Zahraničné médiá informovali, že spoločnosť, ktorá nápoj vyrába, existenciu mŕtveho hlodavca v ňom poprela. Hovorca argumentoval tým, že v dnešnej modernej dobe je nemožné, aby sa tak veľká "častica" dostala do výroby. Podotkol, že celý proces výroby je pod prísnym dohľadom.   

Viac o téme: NápojMyš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu