Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Bizarné VIDEO nabáda na bezpečný sex: Ochotný asistent sa bez okolkov púšťa do práce

Kampaň za bezpečný sex baví užívateľov Zobraziť galériu (3)
Kampaň za bezpečný sex baví užívateľov (Zdroj: Youtube/Muhammad Shazad)

ŠVAJČIARSKO - Bizarnú kampaň na podporu bezpečného sexu spustil vo Švajčiarsku Federálny úrad národného zdravia. Zastrešovať ju má najmä nápadité video. A hoci v ňom herci vykonávajú práce, ktoré so sexom vôbec nesúvisia, úspešne koluje po sociálnej sieti a zabáva užívateľov svojou dvojzmyselnosťou a originalitou.

"Aj keď myslíš na čokoľvek, mysli najmä na svoje zdravie," takto znie slogan kampane podporujúcej bezpečný sex, ktorá bola spustená vo Švajčiarsku. Avšak jej protagonisti vo videu nielen rozdávajú cenné rady divákom, ale ich aj zabávajú. Nie však pikantnými zábermi, ako je to v podobných kampaniach zvykom. Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri sexe demonštrujú dvaja herci, ktorí plnia klobásy a herečka odsávajúca hadicou vodu z akvária. "Nechceli sme žiadne klišé, ale nápad a zábavu a myslím si, že nám to vyšlo," hodnotí výsledný efekt jeden z autorov Adrien Kay.

Bizarné VIDEO nabáda na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Muhammad Shazad)

V úvodnej časti statný mäsiar navlieka črievko na nátrubok klobásovej plničky tak, aby jeho pohyby nápadne pripomínali navliekanie kondómu na penis. Dokonca sa pri tom nedočkavo a šibalsky usmieva. Vo chvíli, keď sa začína črievko plniť mäsovou hmotou, komentátor si pochvaľuje, že tieto klobásy sú hrubé a pevné a nezabúda pripomenúť, že pri výrobe môže pomáhať aj partner. Vtom k mäsiarovi priskočí ochotný asistent a bez okolkov sa púšťa do práce. Autori týmto zbúrali zažité predsudky objavujúce sa vo väčšine kampaní za sexuálne zdravie, do ktorých boli až doteraz obsadzované najmä heterosexuálne páry.

Bizarné VIDEO nabáda na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Muhammad Shazad)

Potom zas herečka Jasmine znázorňuje, ako odsať vodu z akvária. Komentár videa nezabudne poznamenať, že hadica určená na tento úkon musí byť dostatočne hrubá. Pohrávanie sa s hadicou, jej hladkanie, ovoniavanie a následné pumpovanie jej konca ústami kľačiacej herečky dokonale demonštruje orálny sex. A keď sa už konečne z hadice dostanú von prvé kvapky a Jasmine ich šikovne nasmeruje do lavóra, komentátor oceňuje jej zmysel pre poriadkumilovnosť, pretože žiadna z kvapiek neskončila na koberci. 

Viac o téme: KampaňBezpečný sex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu