Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žena sa zobudila o tretej ráno a od strachu skoro zošedivela: FOTO nepozvaného hosťa

Zobudiť sa vedľa tohto? Nikdy!
Zobudiť sa vedľa tohto? Nikdy! (Zdroj: facebook/The Snake Catcher 24/7 - Sunshine Coast)

EMUNDI - Nepozvaný nocľažník, ktorý zavítal do domácnosti v austrálskom meste Emundi, šokoval majiteľku domu, keď sa prebrala vo svojej posteli uprostred noci. Napriek tomu, že jej hosť nebol hlučný ani nezdvorilý, prebudiť sa vedľa neho by určite nechcel nikto z nás.

Na sociálnej sieti sa objavili zábery, ktoré pochádzajú z domu ženy z austrálskeho štátu Queensland. Keď sa nedávno prebudila o tretej ráno, naskytol sa jej otrasný pohľad. Zistila, že o svoju posteľ sa delí s pytónom, ktorý si ustlal hneď vedľa jej vankúša. Fotku plaza, ktorý si užíva komfortnú posteľ, zverejnili odchytávači hadov z tímu Sunshine Coast Snake Catchers.

FOTO extrémne ťažkej hádanky: Nájdite medzi konármi to, čo tam nepatrí

"Fotografia pochádza z Emundi. Majiteľka domu údajne hada zopárkrát spozorovala na streche, ale nikdy by si nebola nemyslela, že sa objaví priamo u nej v posteli," uviedol vo svojom príspevku jeden z členov tímu. Zároveň všetkých upozornil, aby si zabezpečili okná a dvere ochrannou sieťkou, pretože v domácnostiach musia zasahovať a odchytávať nepríjemných a nepozvaných hostí veľmi často.  

Viac o téme: HadAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu