Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Študent zverejnil provokatívne FOTO zo žilinského internátu: Nevyplakávajte, že nemáte peniaze!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

ŽILINA - Vysokoškolský život prináša so sebou mnohé úskalia, ale aj radosti. Chvíle, ktoré študent zažije počas pobytu na internáte, sú jedinečné a už nikdy sa nebudú opakovať. A v niektorých prípadoch je to aj dobre, lebo vypiť toľko alkoholu, ako práve v tomto období, by si v ďalšom živote mohlo vyžiadať krutú daň.

Na internátoch panuje neopakovateľná atmosféra a mnohí študenti na toto obdobie spomínajú s veľkou nostalgiou. Náročné štúdium striedajú párty so spolubývajúcimi na chodbách či priamo na izbách.

Študent na internáte sa posťažoval na spolubývajúceho: Pomôžte! Tie RADY si musíte prečítať

Ťažko povedať, či sa práve taká odohrala aj na jednom z internátov Žilinskej univerzity, ale pohľad na nasledujúcu fotku to rozhodne naznačuje. Alebo mal jednoducho jej autor len veľkú slinu a zvládol to všetko vypiť sám. Na facebookovej stránke Priznania vysokoškolákov sa totiž pochváli úctyhodným množstvom prázdnych fliaš, ktoré donedávna skrýval vo svojej skrini. 

Užívateľov tento príspevok dobre pobavil, hoci jeden trefne podotkol, že keď sú peniaze na alkohol, musia sa nájsť aj na poriadne jedlo. "Vyplakávate, že jete wifónku, ale na chľast peniaze máte," okomentoval veľavravnú fotku. Ale koľko ľudí, toľko priorít. 

Viac o téme: ŠtudentUniverzitaUNIZA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu