Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kráska parádne vybabrala s perverzákom: Chcel nahé foto, teraz sa na ňom smeje celý svet

Muž žiadal od tínedžerky nahé fotky, žena ho poriadne vysmiala Zobraziť galériu (2)
Muž žiadal od tínedžerky nahé fotky, žena ho poriadne vysmiala (Zdroj: Twitter/Saucynatt)

BRATISLAVA - Atraktívna brunetka si na internete poriadne vystrelila z chlípneho muža, ktorý od nej pýtal nahé fotky. Na sociálnej sieti ju prostredníctvom súkromných správ prosíkal, no mladé dievča ho na internete vysmialo tak, že dotyčný na túto príučku nikdy nezabudne.

Krása exotickej tínedžerky upútala neznámeho muža tak, že od nej dožadoval nahé fotky. No netušil, že mladé dievča nie je len krásne, ale i inteligentné. Muž začal orodovať o fotku. „Príloha: 1 obrázok,“ napísala obratom mužovi. „Nevidím ho,“ odpísal na nedoručený obrázok chlap.

Pobavené dievča mu znova napísalo to isté. „Príloha: 1 obrázok. A teraz?“ doberala si tínedžerka doterného chlapa, ktorý si naivne myslel, že mu naozaj posiela svoju nahú fotografiu. Muž jej opäť odpísal, že nič nevidí. Žena si z neho uťahovala ďalej.

Muž žiadal od tínedžerky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/Saucynatt)

Slovenka nakupovala v potravinách, behom pár minút ju nenávidel celý obchod

„Príloha: 1 obrázok Teraz si ho už dostal?“ napísala a zmätený muž sa sťažoval, že obrázok stále nevidí a tvrdohlavo ju prosil, aby mu obrázok posla ešte raz. Dievča sa už pobavilo dosť a odpísala mu, že žiadne obrázky mu už nepošle. „Počkaj, možno je zle niečo v mojom telefóne. Pošli znova. Alebo pošli mi ho na Twitter,“ reagoval na jej správu nechápavý muž.

Viac o téme: TwitterŽenaFotky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu