Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Učiteľka ukázala študentom, ako sa nasadzuje kondóm ústami: Na tínedžerovom...

Bez hanby navliekla kondóm na maketu Zobraziť galériu (3)
Bez hanby navliekla kondóm na maketu (Zdroj: youtube/ Today News Video)

BRAZÍLIA - Už Jan Amos Komenský hovoril o názornom učení ako o nástroji, ktorý pomáha žiakom lepšie a prirodzenejšie chápať učivo. Lenže prístup brazílskej učiteľky, ktorá jeho zásadu zobrala doslova, by možno uviedol do rozpakov aj samotného učiteľa národov.

Temperamentná učiteľka z Brazílie sa rozhodla zbúrať všetky sexuálne predsudky a vyrazila do boja proti pohlavným chorobám svojským spôsobom. Počas svojej prednášky sa snažila prítomné študentky poučiť, ako ústami navliecť partnerovi kondóm. Ubezpečila ich, že táto aktivita urobí celý akt zaujímavejším. Takže nebudú iba chránené pred pohlavnými chorobami a nechceným počatím, ale spestria si s partnerom sexuálny zážitok. Učiteľka dala týmto činom jasne najavo, že nie je správne, ak si dospelí myslia, že pre stredoškolákov je sex tabu a je načase zmeniť nudné prednášky a prejsť rovno k veci.

VIDEO Učiteľka ukázala študentom,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/ Today News Video)

A ona k veci prešla doslova. Jedného zo stojacich študentov totiž požiadala, aby si v rozkroku podržal maketu penisu. Potom si kľakla si a šikovne na ňu svojimi ústami navliekla kondóm. Keďže študenti ju pri všetkom nakrúcali, video originálnej názornej ukážky sa veľmi rýchlo objavilo na sociálnej sieti.

VIDEO Učiteľka ukázala študentom,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/ Today News Video)

Kým časť užívateľov bombarduje učiteľku kritikou a odsudzuje ju za jej správanie, iní hovoria o jedinečnom návode, ktorý môže mladých chrániť pred pohlavným ochorením. 

Viac o téme: SexKondómUčiteľkaPohlavná choroba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu