Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mamička šokovala drsným FOTO po pôrode: Takáto je realita, čaká to všetky ženy

Sarah len pár hodín po pôrode
Sarah len pár hodín po pôrode (Zdroj: facebook/unmumsy mum)

EXETER - Populárna blogerka a mamička zásobuje sociálne siete svojimi príspevkami o materstve. S ľahkosťou a s humorom zverejňuje svoje príbehy o jeho zvládaní a povzbudzuje ostatné ženy, aby sa neobávali tejto životnej etapy. Po zverejnení popôrodných fotografií si vyslúžila prezývku "nemamičkovská mamina".

Sarah Turnerová z britského Exeteru je známa svojimi historkami o zvládaní materstva. Ženy obdivujú, s akou ľahkosťou dokáže aj z najzložitejších momentov tohto obdobia odbúrať stres, predsudky a napätie. Sympatie si získala najmä zverejnením fotiek, kde navlečená do šortiek krátko po pôrode pretŕča svoju celulitídu. "Všetko, čo vidíte na fotografiách v časopisoch, je iba dobrý filter. Realita je vždy iná, ale dá sa prežiť, tak sa ničoho nebojte," povzbudzuje ženy s podobným problémom. 

Žena (25) porodila, potom dostala nečakané bolesti: Lekári v šoku z toho, čo našli v jej bruchu

Po treťom pôrode svojho syna zašla Sarah s ukážkou reality ešte ďalej a s fotografiami z pôrodnice šokovala na sociálnej sieti. "Vždy sa to stane po pôrode. Netreba sa toho báť," komentuje záber, na ktorom stojí odetá v plienke s vytrčeným popôrodným bruchom. "Toto pozná každá žena, keď sa ide po pôrode osprchovať," stotožňujú sa s fotkou ostatné užívateľky, ktoré už majú tiež deti. 

Svojská mamička tvrdí, že aj takto treba vnímať ženské telo a chcela ukázať, čo všetko sú ženy ochotné urobiť, keď chcú na svet priviesť bábätko. "Viem, že to nie je očarujúce, ale je to tak. Aspoň všetci vidia, čo všetko sme my ženy schopné prekonať," píše. Fanúšičky Turnerovú síce za tento počin chvália, ale pre mužov je táto fotka skôr dokonalou antikoncepciou. 

Viac o téme: PôrodMaterstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu