Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Čitatelia prehovorili! Päť najhorších sexuálnych ZÁŽITKOV: Okamžite som z toho vyschla

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Milovanie s novým partnerom je vždy plné očakávania a vzrušenia. Zvedavosť poháňa fantáziu na oboch stranách, ale tá môže mať niekedy poriadne trpkú príchuť. S najhoršími sexuálnymi skúsenosťami sa podelili aj čitatelia portálu Metro.co.uk. Redakcia potom zverejnila päť najhorších príbehov.

Sexuálna skúsenosť nemusí byť vždy príjemná. A hoci vo vás nový sexuálny partner vzbudzuje zvedavosť a vy po ňom bezhranične túžite, realita môže byť na míle vzdialená od vašich snov a predstáv. O svoje najhoršie zážitky sa podelili tak muži, ako aj ženy. Tu sú:

Mala som pocit, že sa milujem s kožušinou

Keď sa štyridsaťtriročná Londýnčanka Jo zoznámila s novým priateľom, okamžite na neho dostala chuť. Vyzeral vraj veľmi chrumkavo. Chémia však fungovala iba dovtedy, kým sa jej nový objav nevyzliekol. Bol totiž neprimerane chlpatý. Keď sa nahý prilepil na jej telo, mala pocit, že sa miluje s kožušinou. Nasledujúce ráno žene vraj trvalo veľmi dlho, kým sa zbavila všetkých jeho chlpov nalepených na obliečkach a plachte. Skúsila mu preto naznačiť, že by nebolo od veci, keby použil holiaci strojček. Samozrejme, že sa jej už neskôr neozval.

Čitatelia prehovorili! Päť najhorších
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Okamžite som z toho vyschla

Sex môže byť zlý aj vtedy, ak k nemu vôbec nedôjde. Svoje o tom vie tridsaťosemročná Sami z Northamptonu. So svojou skúsenosťou sa vrátila do čias, keď mala 20 rokov. Na jednom večierku sa zoznámila s príťažlivým krásnym chalanom a okamžite to medzi nimi zaiskrilo. Keď sa potom mierne podnapití presúvali autobusom do jej bytu, celú cestu nehovorili o ničom inom, iba o tom, ako po sebe túžia. Nabudení sa dostali až k nej. Lenže mladík sa potom priznal, že sa ešte nikdy so žiadnou ženou nemiloval. "Bolo to ako blesk z neba. Okamžite ma prešla chuť a vyschla som," pobavila sa na svojom dávnom zážitku Sami.

Najtrápnejšie ZÁŽITKY počas sexu: Už len čítanie o nich vám bude nepríjemné

Ako po masakri, všade samá krv

O svojej krvavej skúsenosti s novou priateľkou sa zmienil dvadsaťdeväťročný Adam. Asi po dvojtýždňovej známosti zohnal od kamaráta byt a poriadne si to v jeho posteli užili. Noc popisuje ako búrlivú a divokú. Ráno však priateľova izba vyzerala ako po masakri. "Nikto by neuveril, že v tej izbe nedošlo k vražde. Všetko bolo krvavé, vrátane nás dvoch," zdôveril sa. Namiesto ranného leňošenia im nezostávalo nič iné, iba si navliecť gumené rukavice a všetko umývať a prať.

Príliš veľké nasadenie ho zlomilo

Aj bolesť patrí k sexu. O bolestivých sexuálnych prípadoch by mohol rozprávať nejeden lekár. A na lekárskej pohotovosti v Durhame už poznajú aj tridsaťročného Paula a jeho priateľku. Do prvého milovania sa pustili s takým nasadením, až mu jeho partnerka vykĺbila lakeť.

Čitatelia prehovorili! Päť najhorších
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Pozvracal ju na vrchole

Na prvé milovanie so svojou vytúženou ženou nespomína v dobrom ani tridsaťjedenročný Mark. Keď malo prísť na lámanie chleba, bol vraj taký nervózny, že sa povzbudil alkoholom. Milovanie s novým dievčaťom opisuje ako nádherné, no zrazu začal cítiť nutkanie na zvracanie. Nechcel však kaziť partnerke zážitok a presne v čase, keď sa ona dopracovala k vrcholu a užívala si orgazmus, on neudržal obsah svojho žalúdka a vyhodil jej ho na hrudník. 

Viac o téme: SexMilovanieTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu