Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík stratil vodičák: Našiel si ho v schránke spolu s ODKAZOM, ktorý mu vyrazil dych

Podľa mnohých išlo o nemiestny žart Zobraziť galériu (2)
Podľa mnohých išlo o nemiestny žart (Zdroj: Twitter)

CHELTENHAM - Za neprimeraný spôsob neplatenej reklamy považujú užívatelia sociálnej siete postup zamestnanca istej cestovnej kancelárie, ktorý poslal nájdený vodičský preukaz jeho majiteľovi. Pracovník však k dokladu pribalil aj vysoký účet za lístky prvej triedy. Ľudia sa zhodujú v tom, že to vôbec nebolo fér.

William George Armstrong si po preflámovanej noci márne snažil spomenúť, kde stratil svoj vodičský preukaz. Definitívne sa už rozlúčil s tým, že ho nájde. Zostal preto milo prekvapený, keď sa hľadaný doklad objavil v poštovej schránke.

Jeho radosť však po chvíli vystriedal šok a zdesenie. Nálezca sa totiž v priloženom liste predstavil ako zamestnanec cestovnej kancelárie a poďakoval mladíkovi za nákup lístkov prvej triedy. K ďakovnému listu nezabudol priložiť vystavené letenky a faktúru na mastnú sumu. Až na konci listu si vystrašený a šokovaný muž našiel odkaz, že všetko je iba žart.

Mladík stratil vodičák: Našiel
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

William sa o svoj príbeh podelil s užívateľmi sociálnej siete. Mnohí počínanie zamestnanca cestovky Stephena Leea považujú za skvelú reklamu a navrhujú zvýšenie jeho platu. Iným sa zasa zdá, že to poriadne prehnal a celú situáciu ohľadom strateného vodičáku sa snažil zneužiť vo svoj prospech. Viacerí užívatelia si však všímajú aj zlú gramatiku; nálezca uviedol „...našli sme vy ste vodičský preukaz” namiesto ...našli sme váš vodičský preukaz.”

Viac o téme: VodičákCestovná kancelária
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu