Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Študentka sa chcela zbaviť spolubývajúcej: Z nechutností, ktoré jej urobila, sa dvíha žalúdok

Trýzniteľka a jej obeť Zobraziť galériu (4)
Trýzniteľka a jej obeť (Zdroj: fb, instagram)

HARTFORD - Zhodnúť sa so spolubývajúcim na vysokoškolskom internáte je naozaj niekedy veľmi ťažké. Správanie Američanky Brianny Brochuovej voči svojej spolužiačke však možno označiť za extrém a ďaleko prekročilo hranicu únosnosti. O ruksak spolubývajúcej si utierala použité vložky, jej zubnou kefkou si obtierala vagínu a odpľúvala si do jej pleťového oleja. So svojimi primitívnostiach sa nezabudla pochváliť na Instagrame a teraz čelí trestnému stíhaniu.

Študentka (†23) poprosila okoloidúceho, aby ju odfotil: O pár sekúnd bola mŕtva

Spolužitie Brianny Brochuovej a jej spolubývajúcej Chennel Roweovej má ďaleko od bežných internátnych hádok, ktoré sa týkajú nedostatočného upratovania alebo častých pánskych návštev v spoločnej izbe. Správanie univerzitnej prváčky voči svojej spolubývajúcej možno hodnotiť iba ako primitívne.

Študentka sa chcela zbaviť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: fb, instagram)

Pri pohľade na jej milú tvár je neuveriteľné, že si dokázala jej zubnou kefkou obtierať vagínu, olizovala jej príbor, pľuvala jej do pleťového oleja a medzi obľúbené činnosti patrilo aj obtieranie použitých vložiek o jej ruksak. Na Instagrame sa pravidelne chválila tým, čo všetko už urobila preto, aby sa svojej spolubývajúcej zbavila.

„Konečne som sa po mesiaci a pol zbavila jamajskej Barbie,“ tešila sa na sociálnej sieti. Svoju spolubývajúcu vraj chcela dostať von zo spoločnej izby oficiálnou žiadosťou, ale vedenie univerzity jej odmietlo vyhovieť. Na správaní Chennel sa jej vraj nepáčilo úplne všetko, vrátane chrápania. Jej spolubývajúca naopak hovorila, že s Briannou nemala vážnejší problém. Dokonca jej vraj kŕmila aj rybičky, keď odchádzala za rodičmi do Connecticutu.

Študentka sa chcela zbaviť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: fb, instagram)

Teraz sa jej zdá, že po celý čas bývala v izbe so zlým duchom. O vyčíňaní spolubývajúcej sa dozvedela až cez Facebook a zo všetkého bola veľmi znechutená. „Neustále ma bolelo hrdlo, užívala som veľa antibiotík, pretože výter mi vždy potvrdil, že mám baktériu,“ hovorí. „Teraz už viem, z čoho pochádzala, je to nechutné.“

Vedenie univerzity už zaujalo tvrdý postoj. Brianna, ktorá mala nárok na dvadsaťtisícové štipendium, musela školu opustiť po tom, ako bola 28. októbra zatknutá. „Komunikujeme s rodičmi,“ vyjadrilo sa vedenie univerzity a trvá na potrestaní svojej bývalej študentky. „Takéto správanie je pre školu neakceptovateľné.“

Študentka sa chcela zbaviť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: fb, instagram)

Poškodená študentka už vo svojom videu na sociálnej sieti označila správanie bývalej spolužiačky ako rasovo motivovaný čin. „Verejnosť by všetko vnímala ináč, keby bola Brianna černoška a ja by som bola biela,“ vyjadrila sa ostro vysokoškoláčka. Prípad je stále v štádiu vyšetrovania a zatknutá študentka si môže vo väzení posedieť aj pol roka.

Viac o téme: VložkaSpolubývajúcaPľutieInternetáPleťový olej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu