Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Študentka (†23) poprosila okoloidúceho, aby ju odfotil: O pár sekúnd bola mŕtva

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: youtube/Fitch AndMe)

NEWHAVEN - Mladá žena zomrela po tom, ako si chcela spraviť peknú fotku na útese. Je to len jeden z mnohých nešťastných prípadov, kedy ľudia prichádzajú o život úplne zbytočne, len kvôli jedinej fotografii, za ktorú chcú získať lajky na sociálnych sieťach.

Dvadsaťtriročná Hyewon Kimová, ktorá prišla do Británie kvôli štúdiu angličtiny, si spravila výlet na kriedové útesy neďaleko kanála La Manche. Tam poprosila neznámeho okoloidúceho, aby jej spravil peknú fotku. Vyskočila do vzduchu, no keď dopadla na zem, pošmykla sa a spadla z výšky šesťdesiat metrov dolu na pláž. Utrpela ťažké poranenia hlavy, ktorým na mieste podľahla. 

Študentka (†23) poprosila okoloidúceho,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/Fitch AndMe)

"Na mieste nešťastia vzniklo celkovo šesť fotiek. Slečna Kimová na nich vyskajuje do vzduchu, pričom je až príliš blízko okraja útesu. Na jej tvári bolo vidieť radosť," uviedol detektív Tod Stewart z polície vo Východnom Sussexe. 

Študenti si na výlete robili spoločné SELFIE: Za ich chrbtami sa odohrávala tragédia

Koroner Alan Craze uzavrel prípad ako nehodu. "Bol to neuveriteľne smutný incident, ktorý viedol k strate mladého života. Všetkých ľudí chceme preto v tejto súvislosti dôrazne upozorniť, aby nechodili k okrajom útesov," povedal Mark Webb z hasičskej a záchrannej služby. 

Viac o téme: SmrťútesSelfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu