Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Hostinská vraj nakrútila ducha dievčaťa, ktoré pred krčmou zrazilo auto: Čakáš na mňa?

Záhadné šmuhy v krčme Zobraziť galériu (3)
Záhadné šmuhy v krčme (Zdroj: facebook/Bodalla Arms Hotel)

BODALLA - Na internete sa objavilo video, v ktorom na ženu rozpráva duch dievčatka, ktoré pred pätnástimi rokmi zomrelo. To však nie je jediná záhada, ktorú hostinská vo svojom podniku nachádzajúcom sa v austrálskom štáte Nový Južný Wales zažila.

Štyridsaťdeväťročná hostinská nakrútila strašidelnú scénu, kde na ňu údajne hovoril duch dievčaťa. V záberoch počuť blížiace sa kroky, potom mladé dievča zavolá: "Čakáte na mňa?" a následne zavŕzgajú dvere. Hlas bol veľmi jemný a vysoko položený. Okrem neho počula aj smiech nejakého chlapa, ktorý sa ozýval z každej strany. 

VIDEO Hostinská vraj nakrútila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook/Bodalla Arms Hotel)

Majiteľka hotela Bodalla Arms Michelle Coricová si myslí, že ide o ducha päťročného dievčatka, ktoré pred pätnástimi rokmi zrazilo pred jej krčmou auto, keď naháňalo po ceste svoju korytnačku. V okolí sa už dlhší čas dejú podivné paranormálne javy a austrálska podnikateľka si je istá, že konečne prišla na kĺb tomu, kto ich spôsobuje. 

Najzáhadnejšia nehoda v histórii: VIDEO zrážky áut na križovatke, ale.... odkiaľ sa tam vzal?!

Trojnásobná mamička žijúca nad hotelom, ktorý zdedila, tvrdí: "Bola som tam iba ja a ochranka, keď sa to stalo. Čakali sme tam, keď sme náhle pocítili drastický pokles teploty. Cítila som, že niekto tam je s nami. V bare sme boli každú noc, takže sme sa potešili, že sa tie dlhé čakania po nociach vyplatili. Možno, keď sa ma spýtala "čakáš na mňa?", chcela reagovať na to, že som kvôli nej ostávala po nociach v bare."

VIDEO Hostinská vraj nakrútila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook/Bodalla Arms Hotel)

Hotel Bodalla Arms sa nachádza 200 kilometrov od hlavného mesta Canberra a bol postavený ešte v roku 1875, Michelle a jej manžel Nick ho kúpili v roku 2014. Po tom, ako na internete zverejnila zábery údajného ducha, ju kontaktovali rodinní príslušníci mŕtveho dievčaťa, o ktorom sa domnieva, že ju prenasleduje.

Coricová je presvedčená, že miesto môže byť obývané ďalšími duchmi. Ako dôkaz pripojila množstvo fotografií tajuplných kruhov spolu s podivnými šedými šmuhami. Žena vyhľadala jasnovidca, ktorý jej pomáhal zistiť niečo o minulosti hotela. Aj napriek svojim objavom sa vraj Michelle duchov nebojí. Dokonca dovolila svojim deťom - dvojičkám Jasmine a Jaxsonovi (2) a Baileigh (12), aby sa s nimi zahrali. 

Viac o téme: DuchAustráliaStrašenieParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu