Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rodina cestovala do Slovinska: V lietadle z Kanady zažila najhoršie chvíle života

Dievčatko sa na let tešilo, no zážitok bol veľmi nepríjemný. Zobraziť galériu (3)
Dievčatko sa na let tešilo, no zážitok bol veľmi nepríjemný. (Zdroj: FB/Hezz Szilagyi, Twitter/Heather Szilagyi)

LONDÝN - Heather Szilagyiová (38) len tak ľahko nezabudne na októbrový let z kanadského Vancouveru do anglického Londýna, ktorý podnikla so svojou sedemročnou dcérkou Molly a snúbencom Ericom. Zrazu totiž zbadala, ako zo sedadla pred ňou vyliezajú ploštice, ktoré na jej tele a tele jej dievčatka zanechali bolestivé ranky. Tie dokonca krvácali. Napriek tomu, že personál požiadala dvakrát o premiestnenie, výsledok bol nulový.

Letušky zažalovali ruský Aeroflot: Vraj sú príliš tlsté, strata fleku kvôli priveľkým prsiam

Asi polhodinu až hodinu po tom, čo sa lietadlo odlepilo od zeme, si Heather všimla ploštice, ktoré vychádzali spoza televíznej obrazovky umiestnenej na operadle sedadla pred ňou. Keď im priniesli jedlo, zbadala niečo ako ľanové semienko, ale čoskoro sa to začalo hýbať a ona pochopila, že to ľanové semienko určite nie je. Ploštice sa plazili aj po ich sedadlách.

Rodina cestovala do Slovinska:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Hezz Szilagyi, Twitter/Heather Szilagyi)

Heather tvrdí, že letecká spoločnosť British Airways úplne zničila ich rodinný výlet, ktorý sa skončil hodinami umývania sa, prania a starostlivosťou o rany. K incidentu podľa ženy prišlo minulý pondelok večer počas letu z Vancouveru do Londýna, odkiaľ mala trojica namierené do Slovinska.

Rodina cestovala do Slovinska:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Hezz Szilagyi, Twitter/Heather Szilagyi)

Heather Szilagyiová uviedla, že by sa aerolinky mali hanbiť. Zo spiatočnej cesty mala hrôzu. Naspäť chcela letieť lietadlom, ktoré nemá sedadlá z tkanín, alebo by radšej zvolila inú partnerskú spoločnosť. Hovorca British Airways pre denník The Sun uviedol, že prípady ploštíc v lietadlách sú extrémne zriedkavé. Za nepríjemný zážitok sa však už zákazníkom ospravedlnili.

"Napriek tomu sme pozorní a neustále monitorujeme naše lietadlá. Prítomnosť ploštíc je problém, s ktorým sa občas stretávajú hotely a letecké spoločnosti po celom svete," dodal hovorca.

Viac o téme: British airwaysLetPlošticeHeather Szilagyi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu