Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Mladík šokoval svoju priateľku aj všetkých hostí v reštaurácii: Absolútne som ťa miloval!

Na neveru prišiel a zásnuby pred všetkými zrušil Zobraziť galériu (3)
Na neveru prišiel a zásnuby pred všetkými zrušil (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES - Romanticky a idealisticky začína video, ktoré vzniklo v jednej americkej reštaurácii a koluje po sociálnej sieti. Mladý muž v ňom všetkých vyzýva, aby mu venovali chvíľku pozornosti, pretože chce niečo dôležité oznámiť svojej priateľke. Keďže mal v ruke škatuľku s prsteňom, všetci sa dovtípili, že ju ide požiadať o ruku. O to väčší bol ich šok, keď sa z toho vykľulo oznámenie o rozchode.

Vo videu mladík vstane od stola a všetkých požiada o krátku pozornosť. Návštevníkom je jasné, že škatuľka v jeho ruke ukrýva zásnubný prsteň. Jeden z nich preto pohotovo vytiahol mobil, aby zaznamenal tento jedinečný moment. Romantické vyznania však po chvíli dostali drsnejší nádych, pretože muž začal rozprávať o nevere svojej nastávajúcej. Na verejnosť tak vytiahol informácie o jej podvode, prsteň hodil na stôl a odišiel z reštaurácie plnej prekvapených návštevníkov.

VIDEO Mladík šokoval svoju
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Absolútne som ťa miloval, predstavil som ťa môjmu synovi a chcel som s tebou stráviť zvyšok môjho života," boli slová, s ktorými sa muž prihovoril svojej priateľke. Pokračoval však tým, že vie o jej nevere a opúšťa ju. 

VIDEO Mladík šokoval svoju
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Žena predáva diamantový zásnubný prsteň: Keď zistíte prečo, dáte jej za pravdu

Čo sa dialo potom a ako sa zachovala opustená žena, už známe nie je. Užívatelia vyjadrili mužovi podporu a ubezpečujú ho v tom, že urobil veľmi dobre, keď sa na nevernú partnerku vykašľal. Zároveň oceňujú originálny spôsob, akým jej to oznámil. 

Viac o téme: ZásnubyNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu