Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krutý osud bývalej sexuálnej otrokyne (20): FOTO hrôzostrašných zranení, Norbert žiada o pomoc

Dievčina musí podstúpiť sériu plastík Zobraziť galériu (3)
Dievčina musí podstúpiť sériu plastík (Zdroj: facebook/norbert ceipek)

VIEDEŇ - Šéf mimovládnej organizácie pre obete obchodovania s ľuďmi žiada užívateľov sociálnej siete o finančnú pomoc pre dievča, ktoré brutálne zmlátil jeho pasák. Mlátil ju po celom tele, kvôli čomu teraz potrebuje sériu plastických operácií.

Rakúsky dôchodca Norbert Ceipek, ktorý bojuje proti obchodovaniu s ľuďmi, sa špecializuje na oblasť Bulharska, kde tento biznis prekvitá. Poslednou obeťou, ktorej sa snaží charitatívna organizácia pomôcť, je dvadsaťročná dievčina. Tej v Holandsku istý mladík ponúkol prácu. Naivne mu dôverovala, odovzdala svoj pas a vzápätí bola prinútená pracovať ako prostitútka polu s ďalšími dvoma dievčinami z Nigérie a kamarátkou z Bulharska. Mladá žena tvrdí, že boli pod neustálym dozorom pasáka, ktorý ich dokonca prenasledoval do rodnej krajiny. Presne tam sa podarilo jej kamarátke ujsť. To pasáka neskutočne naštvalo a svoju zlosť si následne vyvŕšil práve na nej. Brutálne ju zmlátil a vyhodil z auta. Nerátal s tým, že mladá žena jeho útok prežije a po čase bude schopná vypovedať a identifikovať ho. Bol veľmi prekvapený, keď ho polícia vypátrala a zatkla.

Krutý osud bývalej sexuálnej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook/norbert ceipek)

Krutý osud bývalej sexuálnej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook/norbert ceipek)

V Bulharsku žene poskytli len základné ošetrenie, pretože nemala zdravotné poistenie. Preto sa pred časom obrátila na rakúsku organizáciu. V mene zohavenej dievčiny, ktorá túžila po lepšom živote, teraz Norbert žiada o finančný príspevok, aby mohla podstúpiť potrebné plastické operácie. 

"Naša klientka zúfalo potrebuje sériu operácií na tvári, ako aj transplantáciu kože na hlave a zubné implantáty. Toto všetko sú položky, ktoré vysoko prevyšujú náš rozpočet," opisuje zúfalý stav Bulharky šéf mimovládky Ceipek. Podľa neho je mladá žena v zlom psychickom stave a momentálne jej pomáhajú dostať sa z traumy v centre organizácie vo Viedni, kde sa zotavuje po poslednej operácii brušnej dutiny.  

Viac o téme: BulharskoProstitúciaObchodovanie s ľuďmi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu