Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Britka (39) si našla cez internet lásku v Nemecku: Keď za mužom prišla, pripravil jej peklo

Momodou Jallow skončil v rukách polície Zobraziť galériu (2)
Momodou Jallow skončil v rukách polície (Zdroj: Polizia di Stato)

RÍM - Britská občianka (39) mala byť držaná ako sexuálna otrokyňa v Taliansku a opakovane znásilňovaná troma mužmi. Podarilo sa jej ujsť až potom, čo sa konečne dostala k telefónu a kontaktovala svoju rodinu. Polícia mobilné zariadenie vystopovala a pomohla jej dostať sa z domu.

Chcela lásku, zažila šesťročné peklo: Z Lilie si urobil muž sexotrokyňu, porodila štyri deti

Donna Louise Stewartová zo severného Anglicka sa na Facebooku spoznala s Momodoum Jallowom (37), migrantom z Burkiny Faso a zjavne sa jej zapáčil natoľko, aby za ním odcestovala do Nemecka, kde mali spolu žiť. Predstavy o šťastnom vzťahu sa však neskôr zmenili na nočnú moru.

Muž totiž musel z krajiny utiecť po tom, čo zaútočil nožom na svojho soka počas sporu o drogy a jeho partnerka s ním odišla autobusom do Rosarna na juhu Talianska. Keď však prišli na miesto, tak jej Jallow podľa miestnych médií vybielil bankový účet a držal ju proti jej vôli v miestnosti v dome izolovanom od okolia.

Momodou Jallow
Zobraziť galériu (2)
Momodou Jallow  (Zdroj: Polizia di Stato)

Okrem toho, že jej zobral mobilný telefón, ju opakovane znásilňoval a taktiež ju v dome podľa jej slov zneužívali aj dvaja muži z Mali. Peklo trvalo dlhé dva týždne, než sa jej vo štvrtok 19. apríla podarilo získať prístup k zhabanému telefónu a dovolala sa svojej rodine, ktorá už kontaktovala Interpol, keďže od nej nemala niekoľko mesiacov správy.

Polícia vystopovala vďaka jej telefónu miesto, kde ju držia, zavolala jej a presvedčila ju, aby utiekla, pričom jej dávala pokyny, ako to má urobiť. Úspešne sa dostala do bezpečia. Jallowa krátko potom zatkli a obvinili z únosu, zotročenia, sexuálneho násilia a krádeže. Zatknutí boli aj ďalší dvaja podozriví, informoval taliansky denník La Stampa.

Hovorca polície uviedol, že žena je v "strašnom stave". Z následkov utrpenia sa zotavuje v nemocnici.

Viac o téme: Sexuálna otrokyňaTalianskoMomodou Jallow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu