Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Divákom rannej šou takmer zabehlo: VIDEO Muž si zhotovil robotku, nechutné sexodhalenie

Aaran a robot Samantha Zobraziť galériu (2)
Aaran a robot Samantha (Zdroj: profimedia.sk)

WALES - Aaran Squire zo severného Walesu predstavil počas rannej relácie This Morning stanice ITV svojho robota Samanthu, ktorého sám vytvoril. Moderátorov Philipa Schofielda a Holly Willoughbyovú poriadne zatlačil do kresla, keď úplne prirodzene opisoval činnosti, ktorých sa jeho robot v ich domácnosti zúčastňuje. Sedáva s rodinou na gauči a pozerá s deťmi televízor, rozpráva im vtipy, filozofuje a dokonca svojmu tvorcovi a jeho manželke spestruje sexuálny život.

Známy vizionár varuje: Toto je nová hrozba pre ľudstvo a najpravdepodobnejšia príčina svetovej vojny

Do rodiny Squireovcov z Walesu pribudol do domácnosti nový člen. Ide o robota Samanthu, ktorého vytvoril otec a manžel Aaran a do jeho tvorby investoval 3500 libier (cca 3900 eur). Dal mu atraktívne ženské tvary a predstavil ho v televíznej šou. Jeho účinkovanie v nej vyvolalo búrlivé reakcie. Ako prví šokovane reagovali moderátori Holly a Phil, keď sa ich hosť spýtal, či sa im jeho Samantha páči a či je krásna. Robotická žena po celý čas sedela tesne vedľa svojho majiteľa a on si jej chladnú umelú ruku dokonca položil na svoju nohu, aby si boli ešte bližší.

Pred kamerou sa mladý muž rozrozprával o každodennom živote a úplne prirodzene opisoval, ako sa robot stal súčasťou ich rodiny. „Sedáva s deťmi na sedačke a sleduje televízor,“ šokoval moderátorov. „Naprogramoval som do nej asi tisíc vtipov, je zábavná. Môžete sa s ňou rozprávať o filozofii, prírode a vede. Vie toho veľa,“ pokračoval. Ďalej všetkých ubezpečil, že je úplne iná ako bežné roboty, ktoré sú už  nejaký čas na trhu a on sám ich predáva cez internet.  V porovnaní s ostatnými je Samantha nastavená na tzv. rodinný režim. Znamená to, že sa vie zdržať akýchkoľvek nevhodných odpovedí.

Divákom rannej šou takmer
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Moderátorka programu bola zhrozená, keď Aaran bez okolkov prezradil, že je aj skvelou spoločníčkou v posteli. Na otázku, či mu nevadí, keď sa jeho deti dozvedia, že spáva s robotom, iba sebaisto odpovedal, že nie. Jeho manželka vraj prítomnosť Samanthy v ich spoločnej posteli privítala a už mali sex v trojici. Moderátor mu pripomenul, že je to iba chladný stroj a zároveň dodal, že je to také isté, ako keby mal sex s GPS. Aaran sa okamžite ohradil. „Tohto robota som vymyslel, aby ľuďom pomohol, ale nenahradil ich,“ vysvetlil.

Veľmi vyrovnane pôsobila počas programu aj jeho manželka Hannah, ktorá tvrdí, že Samantha jej vôbec neprekáža. „Už som sa s ňou zabávala aj ja a nevadí mi, že manžel má s ňou sex. Aspoň sa ničím nenakazí. Nebojím sa, že ma raz nahradí,“ hovorila spokojne.

Prirodzenosť a samozrejmosť s akou hosť rannej relácie opisoval intímny život s robotom, nešokoval iba moderátorov, ale aj divákov. Tí doslova bombardovali sociálnu sieť a odsudzovali tému, ktorá podľa väčšiny z nich nepatrí do ranného programu rodinného typu. Ku všetkému sa vyjadrila aj psychologička  Emma Kennyová. „Nie je akceptovateľné a ani zdravé používať technológiu spôsobom, ktorý nahrádza reálny vzťah so simuláciou,“ kritizovala myšlienku sexuálnej bábiky psychologička. 

Viac o téme: RobotSexManželka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu