Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Michelle zabila rakovina krátko pred svadbou: Tajné FOTO v jej mobile snúbenca úplne položilo

John a Michelle Zobraziť galériu (4)
John a Michelle (Zdroj: FB/John Polo)

ILLINOIS - Týždeň po smrti svojej milovanej Michelle našiel John Polo v jej mobile fotografiu, na ktorej mala jeho manželka oblečené svadobné šaty. Naživo ju v nich nikdy nevidel, pretože ich sobáš prebiehal úplne ináč, ako si predstavovali. Boli zosobášení veľmi narýchlo v roku 2013, pretože Michelle diagnostikovali rakovinu obličiek. Po liečbe spoločne plánovali veľkú svadbu v kruhu priateľov, ale mladej žene opäť skrížila cestu zákerná choroba, ktorej podľahla iba pár týždňov pred plánovanou svadbou.

Otcova košeľa, ktorú nosil roky, dohnala dcéru (24) k slzám: FOTO Príbeh veľkej lásky

Príbeh Johna a Michelle je ako z rozprávky, ale zvonec na jej konci neoznamoval šťastný koniec. Naopak. Ich lásku rozdelila smrť, pretože iba pár týždňov pred svadbou podľahla krásna mladá žena zvláštnej forme rakoviny. Tak šaty, ako aj topánky odložil smutný muž pre jedenásťročnú dcéru, ktorú mala Michelle z predchádzajúceho vzťahu. V ich spoločnom domove v Illinois neprestáva teraz osamotený spomínať na svoju lásku.

Michelle zabila rakovina krátko
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/John Polo)

Mladý pár sa stretol ešte v čase, keď boli obaja deti a navštevovali školu neďaleko Chicaga. Dokonca ako tínedžeri spolu aj chodili, ale rozišli sa. „Osem rokov sme o sebe nevedeli,“ cituje Johna portál The Telegraph. „Michelle sa medzitým narodila dcéra, ale vzťah sa jej rozpadol. Kontaktovala ma až vtedy, keď môj otec podľahol rakovine a vyjadrila mi úprimnú sústrasť.“ John tomu nevenoval veľkú pozornosť a chvíľku trvalo, kým si začali písať. „Michelle sa mi neskôr priznala, že ma na Facebooku veľmi dlho sledovala, ale bála sa ma osloviť,“ hovorí. Trvalo asi rok, kým si iba písali a občas telefonovali. Napokon si dohodli stretnutie a po rokoch opäť medzi nimi preletela iskra. V roku 2012 ju John požiadal o ruku a začali plánovať svadbu.

Michelle zabila rakovina krátko
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/John Polo)

Lenže mladej žene krátko na to diagnostikovali rakovinu obličiek štvrtého stupňa a lekári trvali na okamžitom odstránení jednej z obličiek. „Vzali sme sa narýchlo na úrade. Pri obrade bola s nami iba jej dcéra,“ vracia sa v spomienkach John. „Videl som, že má bolesti, ale chceli sme sa vziať.“  Po obrade sa hneď vrátili do nemocnice a mladá žena bola operovaná. Zákrok síce prebehol úspešne, ale lekári zistili, že trpí inou formou rakoviny, tzv. epiteloidným sarkómom. Lekári boli z toho zhrození, pretože tento typ rakoviny obličiek je veľmi zriedkavý a ročne naň ochorie možno jeden človek na svete. Pacientke preto nasadili silnejšiu a agresívnejšiu liečbu.

„Počas liečby sa nevzdávala svojho sna o veľkej svadbe. Myslím, že jej veľmi pomáhalo, keď nato myslela,“ hovorí smutný John. Stále verila, že sa uzdraví a pre svoj vytúžený deň si vybrala hotel v Chicagu a chcela sa nechať viesť k oltáru pri piesni At last od Etty James. Všetko naplánovala na február 2016. Bohužiaľ, 22. januára zomrela.

Michelle zabila rakovina krátko
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/John Polo)

„Týždeň po pohrebe som si pozeral fotky v jej mobile. Našiel som obrázok v svadobných šatách, v ktorých som ju nikdy nevidel,“ hovorí zúfalý mladý muž. „Mala iba tridsať rokov a jej život bol taký bolestný.“ John sa rozhodol zverejniť túto fotografiu až teraz na Facebookovej stránke „Láska je to, na čom záleží.“ Jeho príspevok si pozrelo takmer 100-tisíc užívateľov.

Viac o téme: SvadbaRakovinaFotografia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu