Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pri pohľade na VIDEO len ťažko uveríte: Na chodníku objavili neskutočne divného tvora

Čudný hmyz Zobraziť galériu (2)
Čudný hmyz (Zdroj: YouTube)

HSINCHU - Tento strašidelný tvor dokonale šokoval ľudí, ktorí videli, ako sa hýbe na chodníku na severe Taiwanu. Podľa odborníkov by mohlo ísť o potomka prastarého morského plaza, no objavili sa už aj špekulácie o tom, že čierne čudo nepochádza z tohto sveta. Túto teóriu ale môžeme pokojne vylúčiť.

Žena, ktorá si hovorí Huang Meilanová, nakrútila video, v ktorom sa objavuje naozaj nezvyčajný predmet, či skôr živý tvor. Presnejšie ide o hmyz, ktorý sa objavil v meste Hsinchu pred pár dňami. Miestni obyvatelia nikdy nič podobné nevideli a určite nie sú sami. "Túto bytosť som našla na zemi a nakrútila na mobil, aby som zistila, čo to vlastne je," povedala Huang. 

Pri pohľade na VIDEO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Ľudia na sociálnych sieťach sa vyjadrili, že môže ísť o nejakého parazita, ktorý pochádza zo zamotanej konskej hrivy. Parazity považujú koňa za svojho hostiteľa,  a preto ho napádajú. Iní tvrdia, že toto monštrum je mutantom nejakého hmyzu. 

Pri pohľade na VIDEO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Odborníci však prišli s iným vysvetlením. "Výskumy ukazujú, že by mohlo ísť o potomka ichthyosaura, ktorý bol vysoký až dvadsať metrov a na svet prišiel počatím, na rozdiel od dinosaurov, ktorí sa vyliahli z vajíčok," uviedol Dean Lomax z univerzity v Manchestri. Tento exemplár podľa neho prináša nové poznatky o rozsahu veľkosti druhov. Exemplár paleontológom poskytuje dôležité informácie o tom, v ktorej dobe tieto stvorenia žili.

Viac o téme: HmyzTaiwanParazitMonštrumČudo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu