Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vydesená rodina neverila vlastným očiam: VIDEO Z toalety sa plazila záhadná kreatúra

Čo to je?
Čo to je? (Zdroj: Youtube/ViralPress)

KUALA LUMPUR - Rodina z malajzijského mesta Alor Setar zažila poriadny šok, keď sa von z ich kúpeľne začal plaziť tajomný tvor. Video ukazuje obrovskú beštiu, ktorá pravdepodobne žila v kanalizačnom potrubí a vyliezla na svetlo kvôli vzduchu alebo zháňaniu potravy, keď už bola priveľká a do svojho "domova" sa nezmestila.

Ruskí rybári ulovili zvláštneho tvora: FOTO Boli takí prekvapení, že spravili totálnu hlúposť

Na zázname vidno, ako záhadná kreatúra pomaly vychádza z dverí kúpeľne a plazí sa po podlahe. Má maličkú hlavu a mohutné telo, takže nepripomína úplne hada.

Autorom videa je Zul Hanif Anip, ktorý bol doma spolu s manželkou Puteri a dieťaťom, keď sa zviera minulý piatok večer objavilo. "Bolo to desivé. Vyšlo cez toaletu. Myslím, že stvorenie vyrastalo vo vnútri potrubia pripojeného k toalete. Všetko som skontroloval a neexistuje iný vchod, ako by sa dostalo dovnútra," vysvetlil muž pre miestne médiá.

Neznáme monštrum bolo dlhé asi dva metre. "Môj dom je obklopený ryžovými políčkami, takže mohlo pochádzať odtiaľ," dodal Zul Hanif Anip, ktorý zviera spolu manželkou chytil, vložil do vreca a vypustil do blízkej rieky.

Viac o téme: KúpeľňaHadToaletaMonštrum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu