Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prichádza najhorúcejší trend plaviek tohto leta z Japonska: FOTO Prsia poriadne od seba

Páčia sa vám tieto plavky?
Páčia sa vám tieto plavky? (Zdroj: Twitter/yukakuramoti)

TOKIO - Vybrať si nové plavky je pre ženy, ktoré nemajú postavu s dokonalými krivkami 90-60-90, niekedy veľké utrpenie. Tie s väčšími prsiami čelia problémom, že veľkosť vrchného dielu bikín je úplná iná ako veľkosť toho spodného. A navyše ak majú prsia vzdialené ďalej od seba, nemusí to pôsobiť veľmi esteticky. Japonskí tvorcovia však prišli s novinkou, s ktorou sa budú dať tieto ťažkosti rýchlo hodiť za hlavu.

Japonsko je dobre známe tým, že v módnych trendoch vôbec nezaostáva. Vytvorenie sexy plaviek pre zákazníčky s väčšou medzerou medzi prsiami si určite nájde svoju klientelu. Fotografie sú totiž veľavravné a nejedna žena by určite chcela vyzerať tak dobre, ako zobrazené modelky. Dokonca aj tie, ktoré medzierkou neoplývajú, teraz ju rozhodne mať budú.

Najdôležitejšie však v tomto prípade je, že podľa portálu noonecares.net plavky poskytujú perfektnú podporu prsníkom a medzeru vyzdvihnú spôsobom, ktorá je príťažlivá aj pre mužské oko. Už sa tak zástupkyne nežného pohlavia nebudú musieť hanbiť objaviť sa na pláži.

V konečnom dôsledku je to všetko vždy o nájdení toho správneho štýlu pre jedinečný tvar každého ženského tela. Každej žene svedčí iný typ plaviek a našťastie v obchodoch je dnes už dostupný tovar od výmyslu sveta. Teraz sa k nemu pridala aj táto novinka, ktorá vôbec, ale vôbec nevyzerá zle.

Viac o téme: PlavkyMedzeraPrsia Japonsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu