Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Diváci zhnusení z toho, čo sa dialo za chrbtom moderátorky: Toto nemali nikdy vidieť!

Netuší, čo sa odohráva za jej chrbtom Zobraziť galériu (2)
Netuší, čo sa odohráva za jej chrbtom (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Diváci si chceli pozrieť správy o desiatej, no spolu s udalosťami, ktoré sa diali vo svete, si pozreli aj niečo iné. Na obrazovke sa za chrbtom moderátorky totiž objavili prsia ženy. Pozeraním nevhodných záberov si krátil čas jeden zo zamestnancov.

Štyridsaťdeväťročná Sophie Raworthová komentovala vo večernom spravodajstve News at Ten víťazstvo kriketového tímu Anglicka nad Južnou Afrikou, no diváci ju vonkoncom nevnímali. Približne 3,8 miliónov ľudí totiž sledovalo to, čo sa odohrávalo v pozadí. Erotické zábery na obrazovke jedného z počítačov, ktoré pozeral jeden z pracovníkov verejnoprávnej televízie BBC so slúchadlami na ušiach. Aktérka vo filme pre dospelách mala na sebe čierny sveter, no ten si veľmi rýchlo aj spolu s podprsenkou vyzliekla. 

VIDEO Diváci zhnusení z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Užívatelia okamžite začali o tejto pikantnej záležitosti živo diskutovať na sociálnych sieťach. Vyjadrila sa k nej aj samotná televízia, ktorá uviedla: "Toto je pre BBC úplne neprofesionálne, znižuje to jej úroveň."

VIDEO Diváci zhnusení z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Toto nie je jediný incident, ktorý sa objavil v priamom prenose na BBC. Zamestnancov mali diváci možnosť vidieť napríklad zívať, flirtovať, či hrať videohry. 

Viac o téme: SexPornoBbc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu